Mäng toimus Pariisi meeskonna kodusaalis täismaja ees, otsustava viienda geimi võitis Tours minimaalse 15:13 paremusega, kirjutab volley.ee.

Mäng kulges üles-alla ning geimivõite nopiti kordamööda. Avageimi võitis napilt 26:24 Tours, teise aga 25:22 Pariis. Kolmas vaatus kuulus juba kindlamalt 25:19 Toursile, kuid neljas napilt 25:23 jällegi Pariisile. Möödunud hooajal suutis Pariis mäletatavasti Prantsusmaa superkarika võita, siis läks üks meistrivõistluste põhiturniiri omavaheline kohtumine ka superkarika mänguna arvessse.

Kreek polnud mänguga sugugi rahul: "Mängisime nii kehvasti, et on raske leida sõnu. Oli ka helgeid hetki, aga lasime mitmeid viie-kuue-punktilisi seeriaid sisse." Samas ei ole superkarika roll Prantsusmaal väga suur, Kreegi sõnul on tegemist rohkem show-mänguga.

Võitjate peatreener Mauricio Paes aga kiitis vastaseid: "Nägime Pariisi esitluses suurepärast mängu, nad suutsid meile valmistada palju probleeme. Olime mängu eel favoriidid ja see pani meid keerulisse seisu."

Prantsusmaa meistrivõistluseb avab Pariis laupäeval, 18. oktoobril Nantes Reze vastu. Novembri alguses startivas Euroopa Meistrite Liigas ootab pariislasi ülitugev alagrupp, kus vastasteks Belgorodi Belogorie (Venemaa), Treia Cucine Lube (Itaalia) ja Istanbuli Fenerbahce (Türgi), kõikidel meeskondadel on ette näidata varasemad Eurosarja võidud.

Eelmise aasta tuumikust on lisaks Kreegile Pariisi Volley meeskonda jäänud hispaanlasest sidemängija Guillermo Hernan ja Saksa koondise libero Markus Steuerwald. Kahe hooaja vahel liitusid klubiga diagonaalründaja Nikola Gjorgiev (Makedoonia), nurgaründajad Marko Bojic (Montenegro) ja Dmitrii Bahov (Moldova) ning temporündaja Jorge Fernandez (Hispaania).

Hooaja ettevalmistusturniiridel saavutas Pariis kaks esikohta ja ühe kolmanda koha. Võideti turniirid "Asnieres Volley 92" ja "SNVBA Saint Nazaire", kolmandaks jäädi "Plessis-Robinsonil".

Kreek sõnas muudatuste kohta meeskonnas, et uued tiimikaaslased on heal tasemel, ent ei ole suutnud stabiilselt mängima veel hakata: "Meeskond on hooajaks üsnagi hästi valmis, vaja veel vaid mänguline stabiilsus leida ja eks siis on ka tulemused paremad."