Kohtumise avageimi Salo naiskond kaotas, kuid järgnevates oli nende ülekaal kodusaalis mänginud vastaste ees mäekõrgune, kirjutab volley.ee.

Kokku oli see Salo naiskonnale juba kaheksas karikavõit, kuid teist hooaega selles klubis pallivale Ennokile esimene - mullu jäi naiskonna hiilgavat hooaega tumestama justnimelt üks õnnetu seik, kui karikafinaalis jäädi üllatuslikult 0:3 alla LP Kangasalale.

Ennok oli finaalmängus 16 punktiga oma naiskonna paremuselt teine skooritegija. "Enda poolt tegelikult suht jama mäng, eriti rünnakul. Aga vastuvõtul ja kaitses sain hästi hakkama," kirjeldas Ennok oma sooritust.

"Esimese geimi saime tappa, põhjuseks oma vead ja nõrk serv," rääkis Ennok mängu alguse kohta, jätkates: "alates teisest hakkas mäng rohkem toimima ja lõpuks võitsime kindlalt. Saime täna vaid 3 blokki, seda on ikka maru vähe."

Meeste finaali jõudsid Kokkolan Tiikerit ja Vammalan Lentopallo. Kokkola mängis poolfinaalis 3:0 (18, 16, 21) üle Pielaveden Sampo meeskonna, mängu resultatiivseim lätlane Romans Sauss kogus 19 punkti (kasutegur +11). VaLePa oli väga tasavägiselt (kõik geimid lõppesid minimaalse 2-punktilise vahega!) kulgenud teises poolfinaalis 3:1 (-26, 23, 29, 29) üle Loimaa Hurrikaani meeskonnast. Loimaa meeskonna teine sidemängija Tauno Lipp sekkus vahetusest mängu nii teises, kolmandas kui neljandas geimis. Eestlastele tänavusel hooajal tuttava (Eurosarjas oldi vastamisi Selver Tallinna meeskonnaga) VaLePa resultatiivseimad olid 22 punkti toonud hollandlane Sjoerd Hoogendoorn ja 21 punkti kogunud Olli Kunnari.

Karikavõitjaks krooniti Kokkola meeskond, kes võitis finaali tulemusega 3:1. Võitjate parimad olid Olli-Pekka Ojansivu (22 punkti, +16) ja Matti Hietanen (20, +15), kaotajate resultatiivseim 15 silmaga Kunnari.