30-aastane Raadik oli eilses 3:0 (17, 19, 23) võidumängus liiga viimase Joensuu Liiga-Riento üle 25 punktiga (+19) kindel üleplatsimees.

Viimases voorus võõrustab Sampo laupäeval Kuopio Leka Volleyt, kes paikneb tabelis seitsmendal kohal. Soome liiga põhiturniiri punktirekord kuulub hooajast 2014/15 tänasele rannavõrkpallurile Mart Tiisaarele 671 punktiga, Raadikul on koos 660 punkti. Tänavuse hooaja teise koha mees Fredric Gustavsson jääb Raadikule seejuures alla suisa 65 punktiga.

"Ma ise ei mõtle selliste asjade peale," tunnistab "sensaatiomies" Raadik. "Kui meeskonnakaaslased poleks sel teemal lõõpinud, ei teakski ma ilmselt, et rekordit ohustan."

Raadik on olnud viimastes mängudes taas terav, kuid aasta esimestel kuudel ei tundnud ta end kõige paremini.

"Jaanuarist kuni veebruari lõpuni olin madalseisus. Olen ise mõelnud, et võib-olla põhjustas selle Eestis tekkinud harjumus. Mängisime Pärnuga karikafinaali detsembris ning seejärel tuli alati väike paus. Soomes toimus karikavõistluste finaalturniir aga alles jaanuari lõpus," mõtiskleb Raadik. "Õnneks tunnen end nüüd jälle väga hästi."

Sampo, kus mängib ka eestlasest sidemängija Martti Keel, on juba ammu kindlustanud põhiturniiri kolmanda koha, mis tähendab, et veerandfinaalis saavad nad endale valida vastaseks tabeli viienda või kuuenda ehk Lakkapää või Oulu.