Aganits tegi tavapäraselt kaasa kogu kohtumise, realiseerides seitsmest tõstest punktiks neli ja lisades kaks blokipunkti, kirjutab volley.ee. "Meil ei hakanud hammas nendele üldse peale, ei olnud variantigi. Ainult teise geimi esimeses pooles suutsime nendega sammu pidada," kommenteeris temporündaja meeskondade jõudude vahekorda. "Nende blokk oli igal pool ees ja saavutasid väga palju punkte (17 - toim.) just blokiga. Enda mänguga jään rahule, okei sooritus nii blokis kui ka rünnakul. Paaril minu rünnakul, mis mängu jäid, tegid vastased head kaitsetööd," lisas eestlane.

"Ka alanud nädalal on raske edukas olla , sest mängime tugeva Trentino vastu. Kahe nädala pärast on meil väga oluline mäng, milles peame olema kindlasti edukad," lõpetas Aganits.

Üle mitme vooru teenis taaskord rohkem mänguaega Teppan, kes sekkus platsile teises geimis ja jätkas kuni kohtumise lõpuni. Diagonaalründaja sai kümme tõstet, millest realiseeris kolm. "Mäng algas meie jaoks katastroofiliselt, ega olnud ilus lõpuni välja. Kui enamasti on mehed tugevamatega mängides väga motiveeritud, siis Modena superstaaride vastu oli ilmselt aukartus liiga suur - ega iga päev ei saa mängida selliste meeste vastu nagu Bruno Rezende, Earvin N'Gapeth, Nemanja Petric, Luca Vettori jne. Kuna käimasolev hooaeg on võistkonnal sisuliselt ebaõnnestunud, siis sellest tulenevalt on ka mängijad moraalselt löödud. Tulemused ei anna tegelikult õiget pilti, milleks võimelised oleme," kommenteeris Teppan võistkonna esitust.

"Enda etteastele annan hindeks 4-. Kuigi statistiliselt ei ole numbrid võib-olla parimad, siis teisalt arvan, et võistkonnale mõjusin täna kindlasti positiivselt. Individuaalselt tunnen puudust mängurütmist, kuna olen hooaja vältel olnud vahetusmehe rollis. Teisalt füüsiliselt tunnen ennast elu parimas vormis ning kui mänguaeg kasvab, siis olen kindel, et ka numbrid hakkavad kajastama seda, milleks hetkel tegelikult võimeline olen," võttis Teppan kokku enda etteaste.

Eestlaste koduklubi hoiab kolmeteistkümne meeskonna konkurentsis kaheteistkümnendat kohta, olles 20 vooruga kogunud 10 punkti. Algaval nädalavahetusel mängib Altotevere võõrsil teisel kohal paikneva Trentino Diateciga.