Näha saab Eesti paremikku nii K1, poksi kui ka uudisena MMA stiilis matšides! Eri maailma paigust kokku tulnud vastastele astuvad vastu Moisar, Renno, Tseiko, Arro, Vorovski jpt.

Õhtut juhivad Eestis juba legendaarseks ring announceriks saanud Fred Kuusemäe ning populaarse venekeelset muusikat viljeleva bändi Мэй Дэй lauljatar Anna Leytan.

Uudisena on Xplosion Fight Series korraldajad löönud käed Eesti MMA vaieldamatu tipu ning USA-s elanud ja treeninud Alik Tseikoga, kes peab maha MMA A-klassi reeglitega matši.

Pinget kasvatab kindlasti ka Kevin Renno ja Zaur Dzavadovi kordusmatš, mille eelmisel Xplosionil eestlane kaotas. Seda, kas Renno võtab revanši, saab näha juba pooleteise kuu pärast.

Ei puudu ka Mirkko Moisar, kelle näol on siis juba loodetavasti Eesti publikul võimalik tulla vaatama värsket WKN föderatsiooni maailmameistrit. Moisari vastaseks on Superkombat (www.superkombat.com) liiga meister Cedric Manhoef. Manhoefi viimast matši saab näha siit.

Loomulikult ei puudu ürituselt ka Maxim Vorovski, kes on oma hiljutise võiduga, kus ta alistas Venemaa esiliigas TATNEFT CUP mitmekordse Iisraeli meistri Aleks Trofimovi, on kirjutanud ennast vaieldamatult mitte vaid Ida-Euroopa vaid ka maailma K1 tippude sekka. Vorovski ja Trofimovi matš on järelvaadatav siit.

Kuna poks on Eestis juba ajalooliselt olnud väga populaarne ala ning selle tase on järjepidevalt kasvanud tänu mitmetele Eesti tublidele poksijatele, siis on Xplosion korraldajad oma repertuaari juba teistkordselt kaasanud ka neid matše. Kuna Xplosioni puhul on tegemist igas vallas tippüritusega, siis loomulikult ei puudu poksi peatükist ka Eesti vaieldamatu tipp Kaupo Arro, kes viimasel Xplosion Fight Series üritusel pakkus kodumaa publikule silmailu Saksamaalt pärit Besir Mehmeti alistamisega. Matš on järelvaadatav siit.