„Kaalukuselt ja tasemelt võib Petersi ja Phetsangkhati vahelist tiitlimatši isegi Xplosioni ajaloo seni silmapaistvaimaks pidada, isegi suuremaks, kui kunagine Vorovski ja Parparyani vaheline mõõduvõtt XFS tiitli peale," on Moisar enesekindel.

Petersi vastaseks oli läbi ajaloo maailma TOP5 taipoksijate hulka kuuluv ja elavaks legendiks peetav tailane Saenchai. Petersile oli see elu tähtsaimaks matšiks ja tõsiseks proovikiviks, kuigi ta selle napilt punktidega kaotas, näitas see matš selgelt tema suurepärast tippvormi ning vaieldamatut kuulumist planeedi parimate taipoksijate sekka.

Charlie Peters vs Saenchai matš, mis on tekitanud võitlusspordimaailmas omajagu ärevust, on järelvaadatav siit:

„Olen vestelnud nii Charlie enda kui ka tema treeneri Kieran Keddle'ga ning vaatamata tõesti napile kaotusele laususid mehed nagu ühest suust: „We did it!“,“ kommenteeris olukorda Xplosioni promootor Mirkko Moisar. „Sellise vastasega ringi astumine, kel vanust 10 aastat rohkem ning matše pea 300 tk rohkem on tõeline kangelastegu. Charlie enda käest tagasisidet saades oli ta väga õnnelik, et game plan toimis ning matši jooksul oli ka momente, kus domineeris selgelt tema. Selle matšiga kirjutas Charlie end kindlalt maailmaklassi tipptaipoksijate sekka ning mul on suur rõõm selliseid mehi tuua ka Eesti publiku ette!“

Charlie Peters on 27-aastane britt, kes tänaseks maha pidanud 53 matši, millest võitnud 38. Tema kaalukaim trofee on kindlasti MTGP Maailmameistritiitel, mida ta tuleb kaitsma 21. oktoobril Tallinnasse Deo Phetsanghkhati vastu. Saenchai nagu juba eelpool mainitud on elav taipoksi legend, kel vanust 36, maha on ta pidanud 334 matši, millest võitnud 283. Saenchai on 4 erineva kaalukategooria Lumpinee Championships meister.