“Sportlasena tahaks ju uusi vastaseid näha, aga Kakoumpavasega taaskohtumine on nagu eksnaise juurde tagasiminek,” naljatleb Moisar, kes korra karjääri jooksul juba sama mehe tulises duellis alistanud. Kuid see oli mõne aasta eest ning kreeklane on vahepealsel ajal selgelt arenenud.

Seda tõestas ka Kakoumpavase võimas etteaste möödunud Number One Fight Show’l, kui ta oli kindlalt üle Moisari endisest rivaalist Max Spodarenkost. Just Spodarenko oli see, kes Moisarile ühe karjääri valusama kaotuse pakkus, kui mehe valusalt ja ootamatult nokauteeris. Kuid eestlane tasus tehtu eest ning võitis kordusmatši.

“Kakoumpavas on väga agressiivne ja jõuline kikkpoksija. Spodarenko on tema kõrval nii-öelda “ilus poiss”, kreeklane tuleb aga mind maha lööma. Ma ütlen selle peale - las ta proovib,” on Moisar endale omaselt enesekindel.

Moisari viimane lahing oligi kevadel sama võistlusürituse ringis, kui ta Portugali esindaja Wilson Varela alistas. Seejärel on karjääri jooksul julgelt üle saja profimatši pidanud Keila sporditäht keskendunud puhkusele ja enese arendamisele.

“Sportlasele kohaselt oli suvi võistlustevaba, kuid sain augusti keskel nädal aega sparrida Hispaania noorte poksikoondisega. Nemad valmistusid maailmameistrivõistlusteks ja mina sain tänu sellele väga heasse vormi. See oli kindlasti mu elu üks paremaid kogemusi - nad poksisid ikka väga hästi ja loputasin mind kõvasti.”

Milliseks võib kujunenda Moisari ja Kakoumpavase laupäevane suurlahing? Moisar on matšiks valmis: “Kreeklane on tugevate jalgadega, mäletan seda juba eelmisest korrast. Kindlasti tuleb raske heitlus ning pole mingit põhjust teda alahinnata. Aga edaspidi tahaks juba mõnda uut nägu enda vastas näha.”

Number One Fight Show peamatšis astub taaskord ringi Eesti vast parim võitlussportlane Maxim Vorovski, kelle vastaseks on seekord mitmes erinevas võistlussarjas maailmameistriks tulnud Juri Besmmertnõi. Moisarile on Valgevene kikkpoksistaar ammusest ajast tuttav.

“Ma olen Jurit pikalt jälginud. Ta on väga, väga talendikas võitleja,” kinnitab Moisar, kuid usub, et eelseisvas lahingus on favoriidiks pigem Vorovski. “Ma ütleks, et Maxil on isegi kerge eelis, sest ta on selgelt jõulisem ning selles kaalukategoorias enam kogenud. Juril on väga hea tiim selja taga, kõva eeltöö on tehtud ning nad teavad, et lähivõitluses on eelis Maxil, kes on lihtsalt jõuga üle. Nad muudavad kindlasti taktikat ning see saab olema huvitav vastasseis.”

Number One Fight Show toimub Tondiraba jäähallis eeloleval laupäeval, 22. septembril.