Imemees Mirkko Moisar, kes juba laupäeva õhtul taas ringi astub, minnes Eesti aasta poksimatšis vastamisi Pavel Semjonoviga, lõi kreeklase Pavlovs Paisiose karmi vasakhaagiga avaraundi lõpus ringipõrandale. Korraliku poksikooliga kreeklane tõusis küll püsti, kuid Moisari uus rünnak oli nii võimas, et vastane pääses vaid tänu lõpukellale. Teise raundi eel näitaski vastase treener valget rätikut, andes võidu Moisarile.

Edvin Erik Kibus, Alik Tseiko ning Maxim Vorovski pidid aga kõik kaotustega leppima.

Kibus kaotas poksimatšis kohtunike ühehäälse otsusega Läti kikkpoksiässale Zaur Džavadovile.

Eriti karmilt käis käsi MMA-ässal Alik Tseikol, kes juba mõnekümmend sekundit pärast avakella tugeva ukrainlase Pavel Kuschi kägistushaardsesse jäi ning koheselt kohtunikule alistusmärguande andis. Kägistus oli nii tugev, et võttis korraks Tseikolt ka õhu ning teadvuse.

Vorovski näitas taaskord endale omast meeletut tahtejõudu, kuid selgelt pikema ning hea taktikaga peale tulnud Oleinik ei lubanud Eesti võitlejat kordagi sellisele kaugusele, et too talle ohtlikuks oleks muutunud.

Vorovskile oli tegemist alles karjääri kolmanda kaotusega 31 matši jooksul, Oleinikule 39. võiduga 44st matšist.

Võidukalt lõpetasid matšid ka Rustam Gurbanov ning Vladislav Zõrjanov. Seejuures viimane nokauteeris oma vastase avaraundis uhke põlvelöögiga.

Fotod kaalumiselt