Silmailu publikule pakuvad neiud, kes 27. septembril ise astuvad üles bikinifitness Eesti meistrivõistlustel.

Lisaks Eesti kaunimatele ringitüdrukutele juhib õhtut professionaalne ring announcer Peter Lowe, kes saabub selleks puhuks spetsiaalselt Eesti Londonist. Peter on elukutseline võitlusspordiürituste õhtujuht, kes viib poksiõhtuid läbi igal nädalavahetusel üle terve maailma. Tema suurimaks showks mida ta on juhtinud saab pidada Suurbritannia Muay Thai Grand Prixi ning Enfusion Live showd. Samuti teeb ta palju koostööd telekanalitega tõsielusaadete vallas.

Xplosioni võistlusringis saab näha taaskord Eesti võitlusspordi raskekahuriväge Max Vorovskit, Edvin-Erik Kibust, Markko Moisarit, Alik Tseikot ja värsket Baltic Boxing Union (BBU) meistritiitli omanikku Pavel Semjonovit. Võitlusõhtu toob külaliste ette 8 matši erinevatest võitlusstiilidest nagu K-1, profipoksi ning MMA. Õhtu tippsündmuseks on kindlasti Xplosioni K-1 tiitlimatš Vorovski ja Parparyani vahel, rohkeid showelamusi ning meeleolukat õhkkonda pakuvad erinevad esinejad, glamuursed külalised ning vinge lavashow.

Võistlusõhtut on võimalik jälgida ka online ülekandena Xplosioni kodulehe kaudu www.xplosionfightseries.com. Piletid saadaval Piletilevis ja Fitshopi poodides.