Edvin-Erik Kibuse vastaseks on kogenud jamaikalane Samuel Wilson, kes elab ja treenib Londonis. Tema profirekord on 40 matši, millest kaotanud on ta vaid 10 ja neist 4 on jäänud viiki. Samuel on väga mitmete profi ja amatöörföderatsioonide meistritiitlitega pärjatud võistleja, kelle stiiliks on taipoks.


Kibuse ja Wilsoni vaheline matš saab olema K-1 reeglite järgi ning selle pikkuseks 5x3 min. Kui matš on tasavägine, siis pikeneb matš 1 lisaraundi võrra. Mõlemad mehed on võistlusteks kokku leppinud kaalu kuni -75 kg.

Xplosioni võistlusringis saab näha taaskord Eesti võitlusspordi raskekahuriväge Max Vorovskit, Edvin-Erik Kibust, Markko Moisarit, Alik Tseikot ja värsket Baltic Boxing Union (BBU) meistritiitli omanikku Pavel Semjonovit. Võitlusõhtu toob külaliste ette 8 matši erinevatest võitlusstiilidest nagu K-1, profipoksi ning MMA. Õhtu tippsündmuseks on kindlasti Xplosioni K-1 tiitlimatš Vorovski ja Parparyani vahel, rohkeid showelamusi ning meeleolukat õhkkonda pakuvad erinevad esinejad, glamuursed külalised ning vinge lavashow.

Võistlusõhtut on võimalik jälgida ka online ülekandena Xplosioni kodulehe kaudu www.xplosionfightseries.com

Piletid saadaval Piletilevis ja Fitshopi poodides.