12. septembril toimuva Xplosioni võistlusringis saab näha taaskord Eesti võitlusspordi raskekahurväge Max Vorovskit, Edvin-Erik Kibust, Markko Moisarit, Alik Tseikot ja värsket Baltic Boxing Union (BBU) meistritiitli omanikku Pavel Semjonovit.

Õhtu tippsündmuseks on kindlasti Xplosioni K-1 tiitlimatš Vorovski ja Parparyani vahel, rohkeid showelamusi ning meeleolukat õhkkonda pakuvad erinevad esinejad, glamuursed külalised ning vinge lavashow.

Silmailu publikule pakuvad bikinifitness ringitüdrukud, kes 27. septembril ise astuvad üles bikinifitnessi Eesti meistroivõistlustel. Lisaks Eesti kaunimatele ringitüdrukutele juhib õhtut professionaalne ring announcer Peter Lowe.

Reede õhtul peeti maha laupäevaõhtuse Xplosion Fight Series ametlik pressikonverents, kus sai näha omavahel esimest korda vastamisi laupäevaõhtu peamatšide superstaare. Õhkkond oli rahulik, kuid ootusärev, sest kõik mehed väitsid justkui ühest suust, et on tugevalt matšideks valmistunud ning valmis pakkuma tugevaid ning vaatemängulisi lahinguid teineteisele. Kõige põnevam osa pressikonverentsist oli kindlasti eelseisva tiitlimatšil üles astuva Max Vorovski ja Sahak Parparyani vastandamine.