Peamatši kõrval pakub palju põnevust ka Jake Shieldsi esimene matš UFCs. Tegemist on valitseva konkureeriva MMA-liiga "Strikeforce" keskkaalu tšempioniga, mehega, kes pole kaotanud juba kuus aastat. Kas UFC kergekeskkaalus leidub talle väärilisi vastaseid?

Brock Lesnar vs Cain Velasquez

Raskekaalu tiitlimatš, milles paljude arvates selgub maailma parim raskekaallane. Eelmine kord tiitlit kaitstes oli UFC raskekaalu kuningas Brock Lesnar tõsiselt hädas raske käega maadleja Shane Carwini vastu. Carwin karistas Lesnarit esimeses raundis nii maas kui ka püsti ega lasknud ennast maha viia. Teiseks raundiks jäi Carwini kütusepaak väikeseks ja Lesnar võitis alistusega. Cain Velasquez ei tundu paberil kuidagi kehvem vastane kui Carwin. Velasques on oma maadluskarjääris tuntud kui mees, keda on pea võimatu maha saada. Lisaks on tal kindlasti parem poks kui Lesnaril ja ilmselt on tegemist ühe suurima võhmaga raskekaallasega üldse. Räägitud on Cain Velasquezi vastu vaid sellest, et ta on Lesnarist pisem ja et Lesnar paneb oma suuruse ja jõu maksma. Kui tuleks ennustada, siis teeks panuse siiski Cain Velasquezi peale. Reaalset jõudude vahekorda saame näha laupäeval.

Jake Shields vs Martin Kampmann

UFC on teinud hea tehingu ja saanud endale Strikeforce keskkaalu tšempioni kergekeskkaalu võistlema. Jake Shields ei ole mees, kes teisi hunnikute viisi nokauti lööks. Küll aga jõuab ta terve matši oma vastast maha viia ja vähimagi vea korral alistada. Shieldsi ja Kampmanni poks lõpeks kindlasti Shieldsi jaoks halvasti, aga tõenäoliselt tõmbab mees oma mahaviimismasina käima, Kampmann on suurema osa matšist selili ja kaotab matši.

Paulo Thiago vs Diego Sanchez

Vahepeal edutult kergekaalu tiitlit rünnanud Diego Sanchez on tagasi kergekeskkaalus. Vastaseks on tugeva haamri ja hea maasvõitlusega Paulo Thiago. Oodata on võrdset matši, millel päris suur tõenäosus otsuseni jõuda. Tulemus sõltub paljuski sellest kui edukalt Sanchez oma liikumise suuremasse kaalu on sooritanud. Kui vorm on hea, siis on Thiago võidetav. Kindlasti ei ole tema ülesanne lihtne.

Tito Ortiz vs Matt Hamill

Üle kümne aasta spordis olnud Tito Ortiz teeb peale aastast pausi oma järjekordse matši. Vastaseks on maadlustaustaga ja raske käega Matt Hamill. Võib arvata, et Tito mahaviimiste ja keskpärase poksi vastu leiab Hamill rohtu ja lõpetab matši vähemalt positiivse otsusega enda kasuks.

Brendan Schaub vs Gabriel Gonzaga

Oma järjekordse matši teeb "the Ultimate Fighter" tõsieluseriaali finalist Brendan Schaub. Seekord on vastane natuke tõsisemast klassist. Gabriel Gonzaga ei ole otsuse-mees ja vähemad vastased kui tiitlipretendendid on ta kõik kiiresti lõpetanud. Karta on, et Gonzaga on hetkel Schaubi jaoks liiga suur suutäis.

Ülejäänud matšid:
Court McGee vs Ryan Jensen
Patrick Cote vs Tom Lawlor
Michael Guymon vs Daniel Roberts
Sam Stout vs Paul Taylor
Gilbert Yvel vs Jon Madsen
Dongi Yang vs Chris Camozzi