Ürituse teine enim tähelepanu saanud matš on kahe endise tšempioni omavaheline kolmas kohtumine. Puuris on vastamisi endine kergekaalu number üks B.J. Penn ja pikaajaline kergekeskkaalu valitseja Matt Hughes. Meeste senine omavaheline skoor on hetkel 1:1, teatas Raskesport.ee.

Tegemist on väga kõrgetasemelise üritusega, kus tiitlipretendente jagub ka eelmatšidesse.

Quinton Jackson vs Lyoto Machida
Omavahel kohtuvad poolraskekaallased on väga erineva stiiliga. Jackson ei ole kuigi liikuv, aga ta on füüsiliselt tugev ja tal on täpsed löögid. Halvim, mis tema vastane teha saab, on tema ette seisma jäämine. Lyoto Machida on Jacksonile üks ebamugavamaid vastaseid, keda on võimalik välja mõelda – liikuvamat meest poolraskekaalus ei ole. Kui meeste omadused paberile panna, siis on Machida kindel favoriit. Määramatus selle matši puhul on see, et pole teada, kuidas Machidale eelmise matši nokaut mõjus. Oli ta ju eelmise tiitlimatšini võitmatu, kuni Mauricio Rua oma tiitli temalt võttis. Tõenäoliselt möödub matš Machida luuramise ja kenade tabamuste tähe all. Võit tuleb siiski pigem otsusega, sest Jackson ei ole lihtne vastane, keda lõpetada.

B.J. Penn vs Matt Hughes
Ka siin matšis peaks mitmekülgsem Penn olema selge favoriit, aga juba ammu on teada, et Penn võib kaotada kellele iganes, kui tal puudub motivatsioon. Kui mõlemad mehed suudavad välja panna oma parima, siis lõpeb matš suure tõenäosusega hiljemalt teises raundis nokauteeritud Matt Hughesiga. Hughes on tänapäevase MMA valitsemiseks liiga ühekülgne, aga kindlasti ei ole kusagile kadunud tema tipptasemel maadlusoskus nii maas kui püsti.

George Sotiropoulos vs Joe Lauzon
Omavahel kohtuvad UFC kergekaalu tõusev täht George Sotiropoulos ja mõne aasta tagune suurlootus Joe Lauzon. Mõlemal mehel on kindlasti olemas relvad, et oma vastast võita. Sotiropoulos on viimaste matšide põhjal paremas hoos, aga üks eksimus ja mitmekülgne Joe Lauzon on valmis võidu enda kontole kirjutama. Kindlasti on tegu õhtu potentsiaalselt ühe põnevaima matšiga.

Ülejäänud matšid:
Gerald Harris vs Maiquel Jose Falcao Goncalves
Brian Foster vs Matt Brown
Aaron Simpson vs Mark Munoz
Tyson Griffin vs Nik Lentz
Phil Davis vs Tim Boetsch
Edson Mendes Barbosa vs Mike Lullo
Karo Parisyan vs Dennis Hallman
Paul Kelly vs T.J. O’Brien