Lisaks UFC 223-l osalevatele sportlastele saabus meediapäevale ka McGregor, kes oli sinna tulnud ainult pahandusi otsima. Nii ründas McGregor bussi, kus oli sees Nurmagomedov ja veel mõned võitlejad, kirjutab ESPN.

McGregor suutis lõhkuda mitu bussi akent. Kõige tõsisemalt sai viga kergkaalu veteran Michael Chiesa, kes peaks laupäeval võitlema Anthony Pettisega. Klaasikillud vigastasid Chiesat nii tõsiselt, et mees viidi otse haiglasse. Kergemaid vigastusi said teisedki võitlejad.

Kogu tüli üheks põhjuseks olevat tõik, et McGregori hea sõber ja treeningpartner Artjom Lobov sattus hiljuti vastasseisu Nurmagomedoviga ja nüüd mindigi tagantjärgi “korda looma“.

Kogu märulil olid aga tõsised tagajärjed. UFC sarja boss Dana White teatas, et Lobov on laupäevaselt võistluselt eemaldatud ning McGregori vahistamiseks on New Yorgi politsei poolt välja antud order.

Lobov pidi sulgkaalu matšis laupäeval kohtuma Alex Caceresega. Caceresele ei ole uut vastast veel välja kuulutatud.

“McGregori arreteerimiseks on välja antud order. Teda otsitakse praegu. Tema lennukil ei lubata õhku tõusta. Usun, et ta saadakse kätte või ta annab end ise üles. Võite ette kujutada, et ta kaevatakse kohtusse ja valurahad saavad olema suured,“ teatas White.

#BREAKING: Video of Conor McGregor appearing to get violent and causing property damage pic.twitter.com/eIHI1IAqh9— Ryan Saavedra 🇺🇸 (@RealSaavedra) April 5, 2018

Conor McGregor is an idiot man pic.twitter.com/bg422997ws— Puddi (@PuddiSRC) April 5, 2018

A timeline of Conor McGregor's outburst at UFC 223 media day, according to @bokamotoESPN pic.twitter.com/PtBye1tWiQ— ESPN (@espn) April 5, 2018