"Enesetunne oli esimesest raundist saati hea, kuigi olin pikast ootamisest väsinud. Tundsin, et asjad, mille ma olin läbi mõelnud, toimivad, ma pean olema kannatlik ja ootama oma hetke, see oli aja küsimus," seletab ta. See hetk tuligi, kui meie poksija murdis vastase kaitsest läbi ja saatis ta löögiga näkku põrandale. "Paljugi, mida ringis teed, oleneb vastasest. Oleks tema rohkem tööd teinud, oleksin seda teinud ka mina," lisab võitja.

Soov ja isu ringi naasta oli Rennol juba ammu ning viimased paar kuud tegid nad koos Mirkko Moisariga, kes mängudel võitles klassikalises poksis, läbi pikema ja kõvema trenni, mille järel nad Kevini sõnul tundsid ennast mängudeks vägagi valmis olevat. Kevin loobus ringis võitlemast poolteist aastat tagasi, kui heitluses poolakaga saavutas ta kindla võidu, kuid seda murtud ribide hinnaga. Kuna meie taipoksija oli pika hooaja ette planeerinud, lõi vigastus tal jalad alt, viis võistlemissoovi ja ta loobus mõneks ajaks ringi minemast, keskendudes treeneritööle.

Renno suundub kümne päeva pärast Taisse treeninglaagrisse, sealt naastes aga ootab ees matš Xplosionil. Mais tahab ta osa võtta taipoksi maailmameistrivõistlustest ja sügisel on ta eeldatavasti ringis ka Tallinnas toimuval võitluskunstisarja King of Kings Grand Prix` etapil.

Laupäev oliRennole meeldiv ka selle poolest, et tema õpilane Andra Aho tunnistati Eesti Võitlusspordi Ühenduse poolt 2015. aasta parimaks naissportlaseks.