„Esimene raund läks nagu plaanitud. Teises viisin vastase maha, jäin suletud kaitsesse. Kahjuks jäi käsi kinni imelikku asendisse. Vastane sai sealt sirge käeluku,“ tõdes Kokamägi ja lisas, et vastane oli võidetav.

Treener Vallo Hannus ütles, et Kokamäe matš jääb kripeldama. „Päris kõvasti kripeldama. Tegime plaani, see töötas. Olime ilma mingi kahtluseta juhtimas ja ka võitmas,“ kirjeldas Hannus. „Kaupol oli kõik võimalused, et see ära võtta.“

Järjekorras seitsmendana ringi astunud Jaak Rudov (kerg-keskkaal) sõnas, et tegi oma matši esimeses raundis halva otsuse: proovis minna jalalukku, ent jäi seejärel vastase alla. „Raundi lõpus sain löökidega pihta. Teises raundis viisin vastase taas maha, sealt tegi vastane kolmnurkkägistuse,“ ütles Rudov.

„Jaagul on veel võistlusnärvi ja võhma poolest rohkem areneda,“ kommenteeris treener Vallo Hannus matši. „Vastane ei olnud parem, aga üldine suurema võistluse kogemus oli tal suurem ja see saigi otsustavaks,“ kirjeldas Hannus. „Jaak sai suure kogemuse.“

Järgmisena astub puuri tiimi ainus naisvõitleja Helin Paara, kes tänu vastaste väiksele arvule võistleb kohe Euroopa meistritiitli nimel. Vastase Kerttu Koukkiga on ta juba puuris kohtunud tänavu, tulemuseks võit sirge käelukuga.

„Helin peab tegema sama hea matši nagu eelmisel korral - ja natuke parema. Vastasel pole midagi kaotada, ta tuleb paremat matši tegema kui eelmine kord. Kui Helin teeb natukegi parema matši, tuleb see tiitel koju. Kuid alahindamiseks pole millimeetritki ruumi,“ tõdes Hannus.

Kaupo Kokamäe matš:

Jaak Rudovi matš: