Mehed võistlevad kehakaalus kuni 81kg K-1 reeglitega kolm kolmeminutilist raundi.

"Vastane on tugev, kuid olen temaga kohtumiseks valmis!" kinnitab Vorovski.

Mõni päev tagasi Hollandist naasnud Eesti võitlusspordi tippu kuuluv Vorovski on enesekindel. Hollandis treenis ta kolm nädalat koos maailma tugevamatega nagu Errol Zimmerman, Karapet Karapetyan, Filip Verlinden.

"Ettevalmistus- ja treeninglaager oli raske, kuid vajalik, et saavutada parim vorm enne suurt lahingut Venemaal. Treenisin 5-6 korda nädalas, üks trenn hommikul ja teine õhtul, kokku 3-4 tundi päevas, keskendusin täielikult tehnika lihvimisele ja sparringutele ehk võitlusele paarilistega. Kokkuvõttes olen rahul, enesekindel ja väga heas vormis," ütleb Maxim oma treeningute ja hetkevormi kohta.

"Sõlmisin sel hooajal lepingud uute toetajatega tänu kellele saan keskenduda võistlemisele ja oma profikarjääri edendamisele. Tahan tänada oma toetajaid Fresellet ja Viimsi Tigers Gymi, tänu kellele loodan see hooaeg suuri tegusid korda saata ning võita tugevaid lahinguid. Sain Hollandis ka endise Golden Glory, nüüdseks Hemmers Gymi, võistlejate nimekirja, tänu millele on mul võimalus võistelda profina erinevatel suurturniiridel," tänab võitleja.

Juba 15. novembril saab Vorovskile kaasa elada Eestis, kui Tallinnas toimub juba publikule tuntud Eesti suurim K-1 turniir Xplosion, mille raames toimuvad professionaalsed rahvusvahelised võistlused.

K-1 on üks kickpoksi liike, sisaldades elemente nii kickpoksist, karatest, poksist kui ka teistest võitluskunstidest. Erinevalt kickpoksi reeglitest on K-1 reeglid lihtsamad ja suuremat tähelepanu pööratakse erinevatele kombinatsioonide sooritamisele, mis muudab stiili publikule atraktiivsemaks.