Lisaks kohtuvad omavahel seni UFCs sisuliselt võitmatud ja väga tugeva maadlustaustaga poolraskekaallased Ryan Bader ja Jon Jones. Puuri astuvad rahva lemmikud Forrest Griffin ja Rich Franklin. Fännidele on kindlasti magnetiks ka mingil hetkel võitmatuks imemeheks peetud Norifumi "Kid" Yamamoto debüüt UFCs, kirjutab Raskesport.ee.

Anderson Silva vs Vitor Belfort
Vaieldamatu keskkaalu valitseja MMAs Anderson Silva on kaotuseta püsinud juba 13 matši, neist kaks raskema kaalu meeste vastu. Selle aja jooksul on ta võitnud koguni kaheksa tiitlimatši (tiitli võitmine + 7x tiitli kaitsmine). See on ainulaadne saavutus selle ala lühikese ajaloo jooksul. Favoriidina läheb Anderson kindlasti ka sellesse matši. Kas Vitor Belfortil on mingitki võimalust tiitli poole püüelda? Kindlasti on, tegu on ilmselt parima poksijaga kellega Silva on UFCs kohtunud. Seega ei ole selles matšis ehk karta Silva ülekaalukat domineerimist löökidega, mis nii mõneski matšis on näidanud piinlikku tasemevahet. Üldiselt võib siiski väita, et Belforti võimalused ei ole liiga suured. Silva hävitav klintš ja tipptasemel BJJ teevad temast mitmekülgsema sportlase kui seda on Belfort, ehkki võrdluses teiste sportlastega ei saa Belfortile ühekülgsust ette heita. Kuna Belfort on kontreeriva poksistiiliga sportlane, siis on mõningane oht, et matš kujuneb viis raundi kestvaks luuramiseks. Matši kulg ja väljanägemine sõltub täielikult Anderson Silva lähenemisest – oleme tema puhul näinud väga erineva ilmega matše. Kui peab tegema ennustuse, siis kõige tõenäolisem tundub Silva võit otsusega.

Forrest Griffin vs Rich Franklin
Poolraskekaalus kohtuvad omavahel kaks meedia vahendusel väga sümpaatse mulje jätnud võitlejat ja suurt rahva lemmikut. Matši tulemust on väga raske ennustada, sest tegu on vähemalt paberil kahe päris võrdse mehega. Mõlemad on tugevad töömehed, kes on kaotanud enamasti vaid parimatele. Tuleb põnev ja pingeline matš, mille tulemuse ennustamine on väga tänamatu töö.

Ryan Bader vs Jon Jones
Matš toimub kahe poolraskekaalu tulevikulootuse vahel. Selle matši puhul võib kindlasti väita, et säravama lootusena astub puuri Jon Jones. Raske on välja tuua MMAs kedagi, kelle viimaste matšide võidud oleksid olnud muljetavaldavamad. Suud ammuli vajuma ajavad heited, plahvatuslik löömine ja armutu ning väga domineeriv maasvõitlus on märksõnad, mida võib oodata igast Jonesi matšist. Jon Jones on UFCs küll ühe matši kaotanud, aga ei saa öelda, et keegi oleks teda võitnud. Kaotus tuli juba sisuliselt võidetud matšis keelatud küünarnukilöögi kasutamise eest. Jonesi vastane Ryan Bader püsib kaotuseta. Tema saavutuste hulgas on ka võit Antonio Rogerio Nogueira üle – sellega ei saa just paljud kiidelda. Nagu Joneski, on Bader väga tugev maadleja. Bader on Jonesi jaoks korralik proovikivi, aga enamik asjatundjaid peavad Jonesi juba ette selle vastasseisu võitjaks.

Ülejäänud matšid:
Jake Ellenberger vs Carlos Eduardo Rocha
Miguel Torres vs Antonio Banuelos
Chad Mendes vs Michihiro Omigawa
Norifumi Yamamoto vs Demetrious Johnson
Donald Cerrone vs Paul Kelly
Mike Pierce vs Kenny Robertson
Paul Taylor vs Gabe Ruediger
Kyle Kingsbury vs Ricardo Romero