Nüüd treenib ja võistlebki Moisar kindlal eesmärgi, et 4. oktoobril Pariisis enda omandusse haarata WKN (World Kickboxing Network) profitiitel.

Moisari vastaseks on Bruce Gordon. Võitlus toimub kehakaalus kuni 69,98 kilogrammi ning võit tooks kaasa võimaluse siseneda täielikult profivõitleja ametisse.

"Tiitel oleks suur samm ja väga hea algus tipu suunas. Eesti ringkondades nii tuntud tiitlit varem ringelnud pole. Võidu korral tuleb hakata tiilit iga kolme kuu järel kaitsma ning see annaks võimaluse täielikult võitlejakarjäärile pühenduda," lausus Moisar, kes lisaks ettevalmistusele ka treeneriametit peab, Delfile.

Moisar on isiklikku treeninglaagrit tänaseks pikalt pidanud. Lisaks võitlustreeningule jookseb ta iga päev 15 kilomeetrit ning kinnitab, et on elu parimas vormis. "Vorm läheb iga päevaga paremaks. Jooksmine on minu lemmiktrenn, läbin igal hommikul ja õhtul 7-8 kilomeetrit. Lisaks teen loomulikult ka võitlustreeningut. Üldfüüsiline ja võhm on hetkel väga heas seisus," kinnitas Moisar.

Viimasel ajal on Moisarit pigem näha olnud poksiringis. Kuu alguses alistas ta Narva-Jõesuus Sergei Melise, läinud nädalavahetusel Kloogarannas leeduka. "Poksiga on väiksem võimalus end vigastada. Näiteks vend Markko, kes laupäeval vastase teises raundis alistas, ei saanud täna jooksma minna, sest jalg on paistes. Minu jaoks on hetkel oluline enam treenida ja seetõttu poksingi, et jalgu hoida," selgitas Moisar.

Enne oktoobrit on Moisaril kavas veel üks K-1 reeglite järgi matš, mis toimub 13. septembril Tallinn Arenal.

Moisari võit laupäeval:

WKN võitlusliiga on välja kasvanud tuntud ISKA liigast, kellest löödi lahku 1996. aastal. Nüüdseks on WKN korraldanud rahvusvahelisi võitlusüritusi üle maailma juba ligi 20 aastat ning nende tegevuse kõigus on välja sirgunud mitmed maailma tipud. Mõned on näiteks ka kurikuulsa promootori Don Kingi all juba võidelnud.

K-1 puhul on tegemist põhimõtteliselt kickpoksiga. Kui Euroopas nimetatakse ala peamiselt kickpoksiks, siis Aasias tuntakse seda taipoksi nime all. Eestis ja Ida-Euroopas on kasutusel mõlemad nimed. K-1 sisaldab endas karated, kickboksi, kung-fud ning taek kwon do'd.