Raskekaallane (kuni 91 kg) Karlson teeb debüüdi sel laupäeval Tondiraba Jäähallis toimuval Nr.1 Fight Show'l, astudes vastamisi lätlase Kristaps Briedisega.

Lisaks üliõpilaste MMi kullale võtab Karlson profiringi kaasa kogemused hõbedaga lõppenud sõjaväelaste MMilt ning pronksise teekonna kuni 23-aastaste Euroopa meistrivõistlustelt.

Kolmel korral Eesti aasta poksija tiitli pälvinud Karlsoni vastane Briedis alustas profipoksiteed samuti alles hiljuti, olles seni pidanud ja võitnud ühe kohtumise, nokauteerides vastase kiirelt.

32-aastane lätlane pole aga kindlasti naljanumber oma 194-sentimeetrise ja 90-kilose "raamiga". Seda tõestab ka tema tulemus kikkpoksis, kus mehel on kirjas 12 matšist 11 võitu, neist 9 nokaudiga.

Karlson on kolmas Eesti võitlusspordi suurnimi, kes laupäeval Tondirabas jäähallis aset leidval suursugusel Number One Fight Show'l üles astub. Võimsat matši on oodata ka Mirkko Moisarilt ning Maxim Vorovskilt, kes kohtub neljakordse eksmaailmameistriga. Lisaks on võistlustules veel teisigi võitlejaid Eestist ja välismaalt. OSTA PILET SIIT.