Intsident juhtus ööl vastu esmaspäeva, kirjutab ajc.com. Atlanta politsei teatel algas tulistamine öösel kell kaks, kui kolmest maasturist koosnenud Mayweatheri saatemeeskonna autokolonn saabus ühest Atlanta ööklubist tagasi Buckheadi hotelli ette ning nende lähedale sõitnud autost avati tuli.

"Me usume, et mr Mayweather oli ühes autos, kuid ta ei saanud vigastada," teatas Atlanta politsei pressiesindaja Donald Hannah.

"Meil on alust kahtlustada, et tegemist ei olnud juhusliku tulistamisega. Ründajad võtsid sihikule just selle autokolonni," lisas pressiesindaja.

Tulevahetuses sai vigastada üks poksikuulsuse turvameestest, kes viibis esimeses autos. CNNi andmetel oli tegemist Mayweatheri kauaagse turvamehe Gregory Larosaga, keda tulistati jalga. Haiglaravil viibiva turvamehe seisund olevat stabiilne ning tema elu ohus ei ole.

Politsei pole tule avanud kurjategijaid veel tabanud.

Päev enne intsidenti ehk ööl vastu pühapäeva oli Mayweather Las Vegases, kus jälgis praeguse IBFi kergekeskkaalu maailmameistri James DeGale'i võitu Caleb Truaxi üle.

41-aastane Mayweather lõpetas oma ülieduka poksikarjääri eelmisel aasta augustis, kui võitis viimases matšis iirlasest vabavõitlejat Conor McGregorit, teenides selle eest umbes 300 miljonit dollarit. USA poksija võitis karjääri jooksul kõik 50 profipoksis peetud matši.


Floyd Mayweather Superbowli vaatamas