Eesti kahtlemata kõrgeima tasemega võitleja Vorovski astub vastamisi WMF-, WMC-, WBC- ning FIBA sarjade keskkaalu ja poolraskekaalu endise maailmameistriga. Kahtlemata on tegemist ühe kõrgetasemeliseima matšiga Eesti professionaalse võitlusspordi ajaloos.

Tänaseks 35-aastane ja juba 1997. aastal profikarjääri alustanud Sidibe on oma ründava ja omapärase võitlusstiili järgi saanud hüüdnime "The Dancing Man". Karjääri jooksul on ta pidanud 75 matši ning võitnud neist 61.

Järjekorras juba kuues Number One Fight Show, mida viimased kaks aastat on Tondiraba jäähallis saatnud täismaja publik, toob fännide ette sel korral taas Eesti taipoksi troonil istuva Mirkko Moisari, Eesti võitlusspordi tõusva tähe Hendrik Themasi, Eesti taipoksimeistri Ott Remmeri ning juba tuttavaks saanud Rustam Gurbanovi, Pavel Karjukini, Vladislav Zõrjanovi ja Vadim Pahomovi.

Kokku leiab 26. novembril aset 8 profimatši ning palju muid üllatusi, millega korraldajad varasemaltki oma publikule head meelt pakkunud. OSTA PILET SIIT.