Eesti oli esindatud 6 klubi poolt- Budo, Budoart, EDU-DO, Taifu, Falco, IVL. Klubi Falco ja Budoart tuli meile Tartust. Kõik teised klubid esindasid Tallinna. 9 klubi oli Läti poolt, Soome oli esindatud 4 klubiga, Rootsi ja Ukraina 1 klubiga. Võistlused olid korraldatud viiendat aastat järjest, Euroopa Karate Meistrivõistluste künnisel, mis toimuvad 10.02.-12.02.2012.a Aserbaidžaanis.

Korraldajaks oli EDU-DO spordiklubi. Võistlused toimusid neljandal tatamil nelja osa kaupa: kata, kumite, meeskonnakata ja meeskonnakumite. Samuti sellel aastal võistlused toimusid ka kumite absoluutkategoorias meeste seas, kus lossiti välja rahalised auhinnaad.Võitjaks osutus Eesti Karate Koondise juhtsportlane Marko Pähklamägi.

„Sportlased demonstreerisid ilusat kata esitamist ja näitasid kumite etenduskahevõitlusi“, räägib võistluste korraldaja ning EDU-DO spordiklubi esimees Konstantin Iljenko. „Erilist huvi aga pakkusid väikeste sportlaste esinemised, kes omale vanusele vaatamata suutsid autasu väärt tehnikat demonstreerida, rakendada“.

Võistluste turniirtabeli järgi 1. koha saavutas Budo spordiklubi (8 kuld- ja 4 pronksmedalit).
2. kohal on FUDZI spordiklubi Lätist (4 kuld-, 6 hõbe-, 5 pronksmedalit).
3. kohal on IPPON spordiklubi Lätist (3 kuld-, 2 hõbe-, 2 pronksmedalit).

Käesoleval aastal EDU-DO CUP tuli hästi organiseeritud ning värvikaks turniiriks välja. Seda ära märkisid nii kohtunikud, kui ka väliskülalised. Järgmisel aastal turniir korraldatakse veelgi kõrgemal tasemel.