8-raundilise profipoksi matši Balti meistritiitlile, mida annab välja Baltic Boxing Union, võitis kohtunike punktidega Pavel Semjonov.

Eelvaade:

Moisari vastaseks on Eesti kogenuim keskkaalu profipoksija Pavel Semjonov, kes on professionaali tasemel alaga tegelnud juba 2009. aastast. Tema kontol on 13 võitu ja 4 kaotust, kusjuures võitudest 7 on tulnud KO-ga. Pavel Semjonov astus üles ka viimasel Xplosion Fight Series üritusel, kus näitas oma head vormi ja tugevat võitlustahet üles leeduka Artiom Karasiovi vastu pingelises 6-roundilises matšis, mille ta võitis punktidega.

Mirkko Moisari karjäär on seni seotud taipoksi ja K-1 stiiliga - tema kontol on 96 matši, millest mees on võitnud 77. Moisari profipoksikarjäär on alles algusjärgus vaid paari matšiga, kuid tema omapärane võitlusstiil ja tugev kickboxingu pagas annab ka temale tugevaid eeliseid. Oma viimases profipoksimatšis alistas Moisar oma kurikuulsa maksahaagiga, mille tugevuseks mõõdeti Eesti rekord 660 kg/cm2, Eesti teise professionaalse keskkaalase Sergei Melise.