Remmer teeb koos kahe kohaliku mehe Sergei Makejevi ning Taur Guitoriga kaasa nelja mehe K-1 turniiril.

Kohalik publik loodab turniiri finaalis näha kindlasti Virumaa meeste duelli, kuid Remmer teeb poolfinaalis Makejeviga vastastikku astudes kõik, et seda ei juhtuks.

"Tunnen Sergeid, kuid pole temaga ringis veel kohtunud. Tegemist on hea võitlejaga, keda alahinnata kindlasti ei tasu. Kindlat taktikat mul pole, kuid mõned mõtted ikka peas on. Proovin vastavalt situatsioonile reageerida nagu tavaliselt," räägib Remmer päev enne matši. "Makejevi ja Guitori kohtumine oleks kindlasti väga põnev, aga kõigepealt tuleb mind võita. Annan kõik, et seda vastasseisu seal ei toimuks."

Remmer oli ise viimati ringis 14. veebruaril Eesti taipoksi meistrivõistlustel, kus võitis päeva jooksul kõik kolm matši ning tuli kuldmedalile. "2016 on minu jaoks hästi alanud. Vahepeal olen vaikselt treeninud ja oma isikliku eluga tegelenud. Üldiselt on kõik tõusvas joones läinud."

Laupäeval näeb publik Remmeri sõnul kindlasti väärikaid etteasteid: "Turniiri tase on kindlasti hea. Kõik mehed on ennast tõestanud. Teise poolfinaali võidab ilmselt Guitor, füüsise vahe lätlase Raimonds Koslovzkisega tundub suur olevat, aga võitlusspordis võib üks löök kõike muuta."

Lisaks K-1 turniirile astuvad Rakveres homme ringi Eesti olümpiapoksi paremikud Andrei Hartšenko ning Ivan Ptšelnikov. Õhtu peamatšis võitleb Alik Tseiko.