McGregor ründas neljapäevasel meediapäeval bussi, kus oli sees Khabib Nurmagomedov (Nurmagomedovil oli eelnevalt olnud tüli McGregori sõbra ja treeningkaaslase Artjom Loboviga) ja veel mõned võitlejad, kirjutab ESPN.

McGregor suutis lõhkuda mitu bussi akent. Kõige tõsisemalt sai viga kergkaalu veteran Michael Chiesa, kes peaks laupäeval võitlema Anthony Pettisega. Klaasikillud vigastasid Chiesat nii tõsiselt, et mees viidi otse haiglasse. Lisaks sai vigastada ka Ray Borg.

29-aastane McGregor andis end paar tundi pärast rünnakut ise politseile üles. Reedel lasti vabavõitleja taas vabadusse, kui ta oli tasunud 50 000 USA dollari suuruse kautsjoni. Lisaks peab McGregor eemale hoidma vigastada saanud võitlejatest, kes olid rünnaku ajal bussis. Antud isikutega ei tohi ta suhtluses olla ka sotsiaalmeedias.

Kohtuprotsess McGregori üle algab 14. juunil. Vahepealsel ajal tohib iirlane naasta oma kodumaale. Nagu USA meedia kirjutab, siis võib McGregorit maksimaalselt oodata 11 aasta pikkune vanglakaristus.

Suure tõenäosusega tuleb tal kinni maksta ka tekitatud kahjud.