Üritus kannab järkekorranumbrit 120 ja peamatšis kohtuvad inglasest keskkaalu-staar Michael Bisping ja jaapanlaste lemmik Yoshihiro Akiyama, teatas Raskesport.ee.

Bisping tuleb antud matši võidu pealt – eelmises kohtumises alistas ta otsusega Dan Milleri. Jaapanis võitmatuks jäänud Akiyama ei ole UFCs nii edukas olnud. Esimeses UFC matšis tuli napp otsusega võit keskmiku Alan Belcheri üle ja teises kohtumises alistas samuti keskmiselt kõvaks keskkaallaseks peetav Chris Leben Akiyama triangel-kägistusega. Kergeks vastaseks ei kujune Akiyamale ka väga liikuv ja aktiivne Bisping, kes tänu koduseinte toetusele on selles matšis favoriit.

Teine peamatš peetakse kergekeskkaalus. Kokku lähevad Dan Hardy ja Carlos Condit. Dan Hardy tegi oma eelmises matšis üle ootuste hea esituse kaalu maailma esinumbri Georges St. Pierre'i vastu. Inglismaal omade toetust nautiv Dan Hardy on selle kohtumise tõenäolisem võitja, aga Carlos Condit pole kellegi elu puuris kergeks teinud. Oodata on tulist lahingut, kus võimalused on mõlemal sportlasel.

Matšid:
Michael Bisping vs Yoshihiro Akiyama
Dan Hardy vs Carlos Condit
John Hathaway vs Mike Pyle
Cheick Kongo vs Travis Browne
James Wilks vs Claude Patrick
Cyrille Diabate vs Alexander Gustafsson
Rob Broughton vs Vinicius Kappke de Quieroz
Steve Cantwell vs Stanislav Nedkov
Paul Sass vs Mark Holst
Spencer Fisher vs Curt Warburton
James McSweeney vs Fabio Maldonado