Matš osutus tõeliseks lahingus ja juba esimeses raundis tuli Kibusele Martšanka jõuliste löökide tulemusena sekundeid lugeda, teatas Raskesport.ee.

Nagu Edvin-Erik Kibusele kombeks, siis läks matši kulgedes tema mäng järjest aktiivsemaks ja domineerivamaks ning matši lõppedes olid jõuvahekorrad pöördunud. Kaks kohtunikku nägid matši tulemuseks viiki ja see ka välja kuulutati.

Võitlusõhtu teises peamatšis (+77 kg) Valgevene sportlasel Aleksandr Sviridil nii hästi ei läinud. Tallinna Excellence Gymi sportlane Georgi Abuladze tabavad löögid matši esimesest raundist kaugemale ei lasknud. Pärast Abuladze hüppelt löödud põlvelööki lõuga viskas Sviridi nurk ringi rätiku ja matš oli läbi.

Rain Pärnitsa ja Antti Pelbergi (-71 kg) matš tõotas tulla väga võitluslik kolm raundi. Kahjuks otsustas arst Pelbergi küünarnukilöögist Pärnitsa kuklasse tekkinud lõikehaava tõttu matši katkestada. Peab tunnustama, et tavaliselt suhtutakse nii kriitiliselt lõikehaavadesse, mis voolavad palju verd või asuvad silma lähedal ja takistavad nägemist. Arsti otsuse vastu aga ei vaielda ja nii võitis matši Antti Pelberg.

-75 kg matšis alustas Romet Tammistu Ergo Pallo vastu tihedalt töötades, aga Pallo suutis teha tugevama lõpu ja matšivõidu koju viia. -71 kg matšis võitis Ott Remmer otsusega Iljas Rustamovit.