"Tunne on super. See on olnud mu võitlejakarjääri üks unistusi ja nüüd saab see teoks," tõdeb Guitor viis päeva enne matši.

"Olen pärit ühest väiksest Lääne-Virumaa külast nimega Vajangu. Ja seotus Rakverega tuli, kui läksin peale põhikooli Rakvere Ametikooli õppima. Aasta hiljem alustasin klubis Tugev Tahe oma treeningutega. Esimene trenn on isegi väga hästi meeles, see toimus 5. oktoobril 2011. Ja treenerks oli ka praegu seal treenerina ametis olev Villu Nurmoja," meenutab Guitor.

Guitor astub Yakuza Fightil ringi nelja mehe K-1 turniiril koos teise kohaliku taustaga Sergei Makejevi, Tartu tipu Ott Remmeri ning lätlase Raimonds Kozlovskisega.

"Tase on tugev ja kõik võitlejad on tugevad, keegi ei lähe sinna niisama mingit asja tegema. Kõik tahavad võita. Ja sellised turniirid on rahvale kindlasti huvitavad," usub Guitor.

Poolfinaalis astub talle vastu Läti üks paremaid Kozlovskis. Juhul, kui Guitor võidab ning Makejev alistab teises poolfinaalis Remmeri, lähevad Lääne-Virumaa mehed finaalis kokku: "Lätlase kohta ma eriti midagi ei tea. Mul oma nurk, kes tema taustaga tegeleb. Tean, et ta on minust lühem ning varasemalt King of Kingsil võistelnud. Aga Sergeiga finaalis kokku minna oleks võimas! Sellest tuleks vägev fight - tõeline adrenaliinilaeng nii rahvale kui meile kahele."

Lisaks nelja mehe turniirile astuvad laupäeval ringi Eesti poksitipud Ivan Ptšelnikov ning Andrei Hartšenko. Õhtu peamatšis võitleb Alik Tseiko.