“Mul on väga hea meel näha, et kodumaine suurettevõte Saaremaa Lihatööstus ja selle juhtkond panevad Eesti sportliku vabavõitluse edendamisele õla alla,” kommenteerib edusamme Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar. “Laiemas plaanis tähendab see, et Eesti sportlastel on paremad võimalused ka rahvusvahelisel tasemel tuntust saavutada ja Eesti nime spordis kõrgemale viia. Koos suudame kindlasti rohkem,” lisab Tõnissaar.

”Raju on ennast hästi tõestanud võitlusspordiüritus – pea nelja aastaga on püsti pandud väga tugev ja teistele spordiüritustele tõsist konkurentsi pakkuv rahvusvaheline spordiliiga. Näha on, et selle arendamisse on palju tööd pandud,” kommenteerib otsust Saaremaa Lihatööstuse juhatuse esimees Kristjan Leedo. ”Kuna Saaremaa Lihatööstuse kõrgekvaliteedilise toodangu tarbijate hulgas on palju võistlus- ja tervisesportlasi, siis tundus ka selle ürituse toetamine igati loogilise sammuna,” lisab Leedo.

Sportlik vabavõitlus on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala – poksi, maadluse ja judo – ning teised kahevõitlusalad. Raju on Eesti Sportliku Vabavõitluse Liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris. Järgmine üritus – SLT Raju 11 – toimub aprillis 2013 Tallinnas.

Saaremaa Lihatööstusel on Eestis 17 värske liha müügiletti, mis paiknevad erinevates kaubanduskeskustes. Saaremaa lihalettides on pidevalt saadaval värske kodumaine sea-, veise-, lamba-, linnu-, küüliku- ja vutiliha. Lisaks on kõigis meie müügikohtades saadaval maitsvad grillitud liha- ja kanatooted. Igapäevaselt lihaletis müügil olev sortiment koosneb enam kui sajast tootest. Saaremaa Lihatööstus turustab aastas keskmiselt 6000 tonni toodangut.