Raju 14 peamatš: Alik TSEIKO (7 võitu, 3 kaotust) vs Bartosz FABIŃSKI (10 võitu, 2 kaotust)

Poola võitleja Fabinski kümnest võidust kaheksa on võetud läbi nokaudi ja kaks kohtunike ühehäälse otsusega, samal ajal kui Tseiko võitudest kaks on tulnud läbi nokaudi ja viis alistusega.

Fabiński on Poola amatöör-MMA meister (2011) ja Poola meistrivõistluste hõbe judos (2011). Tseiko on Eesti meister kreeka-rooma (2009) ja vabamaadluses (2012).

Raju 14 teine peamatš: Henri HIIEMÄE (6 võitu, 2 kaotust) vs Sebastian ROMANOWSKI (8 võitu, 3 kaotust, 1 viik)

Poola võitleja Romanowski kaheksast võidust kolm on võetud läbi nokaudi, kaks alistuse ja kolm kohtunike otsusega, samal ajal kui Hiiemäe võitudest kaks on tulnud läbi nokaudi ja neli alistusega.

Romanowski tegi oma eelmise, viigimatši, Poola võitleja Janusz Staszewski (5-1-1) vastu - mees, kellele ainsa kaotuse toonud Lauri Mägi (Raju 10). Romanowski on Poola lukumaadluse (ADCC) meister (2008), brasiilia jiu-jitsu lilla vöö ning mitmete judovõistluste medalist. Hiiemäe on Soome amatöör-MMA lahtiste meistrivõistluste võitja (2013) ning Eesti meister K-1's (2012).

Lauri ÜLENURM teeb oma karjääri viimase matši Läti tõusva tähe vastu. Alar HUTROV võtab mõõtu läti sportlasega, kes möödunud sündmusel alistas Jüri Jõgiste. Sten ANSLAN ja Ranno LAUR ristavad rusikad Soome teravate RNC klubi meestega ning toimub ka üks värvikas ja kauaoodatud Eesti vs Eesti matš - Martin SAAR vs Marko LAIKASK.

Ilma vastaseta on hetkel veel vaid Ott TÕNISSAAR, kuid loodetavasti mitte enam kauaks.

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. Raju on Eesti Sportliku Vabavõitluse Liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris.