Arro tegi debüüdi septembri keskel Ahvenamaal, kuuludes Robert Heleniusele pühendatud ürituse eelmatšide ühe esineja sekka. Arro alustas uut karjääri suurepäraselt, võttes kohtunike ühehäälse otsusega "skalbi" Rootsi esinumbrilt Michael Obinilt.

"Esimesest profimatšist õppisin nii mõndagi. Profipoks erineb amatööridest selle poolest, et raunde on rohkem ja tempo madalam, mis mulle tegelikult meeldis. Lihtsalt uue tempoga harjumine võtab aega. Kiirustasin mitmes olukorras liialt ja ajasin tempo kohati liiga kõrgeks. Madal tempo muidugi ei tähenda, et midagi lihtsam oleks. Oma rünnakuid valmistatakse paremini ette ja seega on nad ootamatud ning tihtipeale tõhusamad kui amatöörpoksis," meenutab Arro debüüti. "Vastane oli väga kogenud. Kuigi tabasin teda matši jooksul 3-4 korral tugevalt, suutis ta sellest hoolimata jalgadel püsida. Pean veel õppima oma rünnakuid paremini ajastama."

Profipoksis on Arro sõnul erinevusi veelgi: "Lisaks segavad kohtunikud vähem vahele ja seega peab alati kõigeks valmis olema, nii rünnakul kui kaitses. Ka treeningprotsessis on kindlasti muutused toimunud, aga iga kohanemine võtab aega, seega liiga palju korraga muuta ei saa. Lähen edasi samm-sammult. Treeningute tempo on muutunud ja panen rõhku vigastuste ennetamisele. Lisaks on vaja natukene muuta nii löögi- kui kaitsetehnikat, aga tehnika muutmine ja sissetöötamine võtab alati palju aega."

Laupäeval kohtub Arro Tartus aseri päritolu Venemaa poksija Elmin Safarliga. "Laupäevasest matšist ootan head lahingut. Vastane on rootslasest vähem profipoksis võistelnud, seega võib tempo osutuda natukene kiiremaks. Kõige tähtsam on hoiduda vigastustest, seega mida kiiremini matš lõppeb, seda parem. Muidugi olen valmis poksima lõpuni, sest ei saa lootma jääda vastase kiirele kukkumisele. Vastane tundub olevat pikemat kasvu, millega ma oma amatöörkarjääri aegadest olen harjunud. Ta on noor. Olen kindlasti kogenum võitleja. Kuna tegu on aseriga, siis on oodata kuumaverelist võitlejat," on Arro veendunud. "Eesmärk on poksida hästi ja oma trumbid ära kasutada."