32-aastast Bugajenkot võib pidada Vorovski eduka ja raske karjääri seni tugevaimaks vastaseks. Profitee jooksul 80st matšist 68 võitnud valgevenelast peetakse hetkel maailma ränkingu neljandaks meheks. Alates 2015. aasta novembrist on 37-aastane võitleja pidanud 12 matši ning kaotanud vaid korra - aprillis tuli viieraundilises lahingus alla vanduda Venemaa võitlejale Arjom Levinile, kes on hetkel taipoksi Interkontinentaal- ning Euroopa meister.

22. septembril Tondiraba jäähallis toimuva Number One Fight Show peamatšis ringi astuv Vorovski loodab kindlasti jätkata edukalt - samas hallis nokauteeris ta mais oma viimase vastase Ertugrul Bayraki.

II vaatus: Moisar versus Kakoumpavas

Eesti teine esivõitleja Mirkko Moisar läheb suurlahingus vastamisi tuttava Meletis Kakoumpavasiga. Mehed kohtusid Number One Fight Show kuuendal üritusel ning siis jäi kohtunike punktidega peale eestlane. Kakoumpavas oli aga maikuus Tondiraba jäähallis üle Maxim Spodarenkost ning näitas, et suurepärases vormis. Kas kreeklane suudab Moisari vastu revanši võtta, seda näeb juba septembris.

Publiku üheks lemmikvõitljeaks kerkinud Maxim Spodarenko, kes korra Moisari nokauteerinud ning kordusmatšis talle kaotanud, astub üritusel ülesse koos teiste juba tuttavate võitlejate Uku Jürjendal, Jan Beljajev, Aleksandr Biba, Dmitri Redkin ja Iljas Rustamov.