Pärast Inglismaalt laagrist naasmist suundus Moisar juba mõni päev hiljem edasi Hollandisse, kus õnnestus treenida maailma tippude tipu ehk GLORY-staari Nieky Holzkeni käe all. Mirkko on üks väheseid eesti taipoksijaid, kel õnnestunud sellisel tasemel treenida. Teatavasti on ka Eesti publiku südameid murdnud Maxim Vorovskil olnud au treenida varalahkunud legendi Ramon Dekkers käe all. Siinkohal ei saa mainimata jätta, et Mirkkot treeninud Nieky Holzken on isegi Dekkersi kunagine õpilane.

Kes see Nieky Holzken selline siis on? Mees on 30-aastane, 183 cm pikk ning võistleb GLORY liigas 77 kg kehakaalus. Ta on pidanud maha 93 matši, millest võitnud 82 (44 KO-ga). Holzken on neljakordne Hollandi meister, Euroopa meister, kahekordne maailmameister ning tema viimaseks suurimaks saavutuseks võib loomulikult pidada GLORY turniiri meistritiitlit 2013. aastal, mis tõi mehele sisse 100 000 dollari suuruse teenistuse.

Mirkko ise on treeningutega väga rahul ja ülimalt õnnelik võimaluse üle areneda selliste superstaaride käe all. „Nagu varemgi olen maininud, siis Eestis napib treenereid, et saavutada suuri arenguhüppeid ning selliste võimaluste avanemisel tuleb alati võtta olukorrast maksimum. Mina olen ettevalmistusega väga rahul ning valmis võitma järgmise matši! Kindlasti teen kõik selleks, et areneda sama kaugele, kui on minu praegune treener Nieky,“ rääkis Moisar emotsionaalselt.

Fightland toimub eeloleval pühapäeval Keila Tervisekeskuse spordisaalis, uksed avatakse kl 18 ja üritus algab kl 19. Lisainfot leiab www.facebook.com/teammoisar.

Fightlandi superfightid:

MIRKKO MOISAR [EST] vs. JORDAN PIKEUR [NL] — 3x3MIN (+ extra round) — K-1

EDVIN-ERIK KIBUS [EST] vs. LUKE WHELAN [UK] — 3x3MIN (+ extra round) — K-1