Promootor Mirkko Moisari kommentaar: "Eelmisel üritusel mais võitis Maxim kindlalt SUPERKOMBATI 2014. aasta meistrit Dawid Kasperskit, sellega näitas Maxim, et ta on tõeline maailmaklassi võitleja. Oma arengus järgmisele levelile jõudmiseks tuleb igal võitlussportlasel võtta ette järjest tugevamaid vastaseid. See oli ka põhjuseks, miks organiseerimegi Xplosioni tiitlimatši talle justnimelt väga tugeva mehe vastu. Sellest lähtuvalt saigi ainuõigeks valikuks IT'S SHOWTIME meister ning maailma tippliiga GLORY WORLD SERIES võistleja Sahak Parparyan. Kutsun kõiki kindlasti kohale, sest sellest tuleb kindlasti Eesti kickboxingu ajaloo otsustavaim ja võimsaim lahing."

Sahak Parparyan on 26-aastane armeenia päritolu võistleja, kes elab ja treenib Hollandis Mike's Gym-is. 2006. aastal tegi ta oma debüüdi IT'S SHOWTIME sarjas ning juba 2011. aastal krooniti ta selle superliiga meistriks. Lisaks on ta ka W.F.C.A Euroopa ja maailmameister ning üles astunud ka rahvusvahelises Enfusion võistlussarjas. Kõige märkimisväärsemaks saab kindlasti pidada seda, et ta on üks vähestest võitlussportlastest maailmas, kel on olnud võimalus pääseda võistlema maailma tippliigasse GLORY WORLD SERIES.

Maxim Vorovski on Eesti publiku silmis tõeline superstaar - ta on mees, kes on võistelnud mitmel pool maailmas väga kõrgetasemelistes võistlussarjades nagu Tatneft CUP ja Golden Glory Show'l. Võitnud on ta Tatneft CUPi meistreid Alex Trofimovit ja Vladimir Idrany'd ning vastu astunud sellistele superstaaridele nagu Dzhabar Askerov, Robin van Roosmalen, kes on täna valitsev GLORY WORLD SERIES meister. Loomulikult ei saa mainimata jätta tema viimast võitu SUPERKOMBATI 2014. aasta meistri Dawid Kasperski üle. Sealtmaalt on Maxim võitmatuks jäänud ka Xplosionil. Vorovskit on kindlasti palju arendanud treeninglaagrid maailma tippklubides nagu Golden Glory ja Hemmers Gym ning pikaaegne koostöö treeneri, kickboxingu maailma legendi, Ramon Dekkersiga.