Andres Jaakman saavutas kategoorias Veteran Gold individuaalses kompleksharjutuses hõbemedali.
Robert Trofimov tõi Eestile individuaalses arvestuses juurde veel ühe medali saavutades Veteran Silver klassis sparringus (kahevõitluses) kaalukategoorias kuni 90 kg HÕBE MEDALI.

Sparringu võistkondlikus arvestuses Veteran klassis oli Eesti veteranide meeskond samuti edukas jättes koju pronksmedali. Eesti veteranide sparringu võistkonda kuulusid lisaks Jaakmanile ja Trofimovile veel Igor Gavronski, Nikolai Kazantsev ja Mihhail Samoilov.

Eesti juunioride esindajad sellel korral medalikohtadele ei jõudnud.

Riiklikus arvestuses saavutas kõige rohkem kuldmedaleid taekwon-do sünnimaa Põhja-Korea.

Rahvusvahelise Taekwon-do Föderatsooni president ja ROK'i liige Prof. & Dr. Chang Ung jäi võistluste korraldusega väga rahule. Tegu on juba kolmandate maailmatasemel suurvõistlustega, mille korraldamine on Eesti Taekwon-do Liidule usaldatud ning nad näitasid taaskord kõrget professionaalset taset, mainis hr. Ung.

Eesti Taekwon-do Liidu presidendi hr Mihhail Kõlvarti sõnul võttis MM'st osa 937 sportlast 65'st riigist, mis on üks sportlaste ja osavõturiikide rohkeim maailmameistrivõistlus Taekwon-do's. Kuigi pühapäevaõhtuse lõputseremoonia viimastel minutitel tekkisid probleemid Saku Suurhalli maja siseses elektrisüsteemis ning kõikidel sportlastel ja pealtvaatajatel paluti turvalisuse huvides majast lahkuda säilis rahva seas positiivne meeleolu ning viimane autasustamine ja lõppsõna toimusid juba üksmeelselt vabas õhus Saku Suurhalli kõrval.

Eesti Taekwon-do Liit tänab omalt poolt kõikki sportlasi ja võistlustele kaasaelajaid.