Matš Hollandi kikkpoksija vastu toimub 9. detsembril Rotterdamis Glory 49 gala raames. Moisar astub üles nelja mehe turniiri varumatšis, mis tähendab, et kui kummagi poolfinaali võitja vigastuse tõttu finaalis osaleda ei saa, võetakse finalist varumatšist.

"Idee Moisar sinna võistlema saada tuli mul sügisel, kui saatsin kaks enda poissi Mike's Gymi laagrisse. King of Kingsi ajal tõin Mike's Gymi peatreeneri Mike Passenieri Eestisse, et suhteid luua ja jalg Glory sarjas ukse vahele saada. Kasu tuli sellest varem, kui ma arvasin! Algselt pidi Mike'i enda õpilane Mirkko asemel olema," rääkis Moisari treener Kevin Renno.

"Meile öeldi, et kui leiame vastase, saame Gloryle. Sellisele üritusele niisama lihtsalt ei pääse. Võid olla maailma parim võitleja, aga kõik käib läbi kontaktide."

Moisar ja Renno asuvad Rotterdami poole teele homme. Treeneri sõnul on Mirkko ürituseks tõsiselt valmistunud ning on oma parimas vormis.

"Vastase kohta me palju ei tea, aga tegemist on Mirkkole jõukohase mehega," lisas Renno.

Oktoobri lõpus tegi Glory sarjas debüüdi ka Maksim Vorovski, kes jäi Prantsusmaal Lyonis kohtunike häältega alla kohalikule mehele Yassine Ahagganile.