Arrole oligi see karjääri teiseks profivõiduks ning esimeseks kodumaa pinnal.

Vastase Safarli näol oli tegemist väga korraliku tehnilise poksijaga, kel ala algtõed selged. Peamiselt proovis karjääri viiendat profimatši pidanud 21-aastane aser tabada Arrot hetkedel, mil too teda ründas. Mõnel korral see ka õnnestus, kuid Arro oli selgelt tugevam, aktiivsem ning palju ei puudunud paaril korral ka sellest, et idanaaber ringipõrandal oleks lõpetanud.

"Lootsin matši nokaudiga lõpetada, kuid tegin esimeses raundis käele haiget ning ei hakanud edasise karjääri peale mõeldes riskima," lausus Arro pärast edukat matši.

"Kaupo on saanud lühikese ajaga kaks väga tugevat profipoksimatši ning tõestanud, et sobib profipoksiringi isegi paremini kui amatööride sekka," oli Arro esinemisega rahul ka treener Ervin Kade.

Lisaks Kaupole oli äärmiselt edukas ka Tartu oma võitleja Ott Remmer, kes lätlase Mihails Mezentsevsi juba esimeses raundis võimsate haakidega kehasse nokauteeris. Kohtunike 2:1 häältega võitis matši ka kolmas kaasa teinud Eesti võitleja Eduard Belaš, kes oli üle lätlasest Eduards Gerasimovsist.

Õhtu säravaima karjääriga profipoksija, soomlane Jarkko Putkonen saatis oma vastase aga võimsa löögiga kehasse lausa läbi ringinööride ning võttis karjääri 13. võidu kahe kaotuse kõrvale. Edukas oli ka Fjodor Vinogradov, olles kohtunike ühehäälse otsusega üle Andrejs Loginovsist.