Põhiline küsimus enne matši oli, kas Carwin suudab Junior dos Santosi maha saada ja teda seal ka hoida või mitte, kirjutab raskesport.ee.

Kohe esimeses raundis selgus, et Carwinil on dos Santosi maha saamisega suured raskused ja isegi kui üks mahaviimine õnnestus, oli Junior dos Santos kohe jälle püsti.

See on väga kõva avaldus Junior dos Santosi poolt, kes näitas, et ta on hirmuäratav vastane UFC raskekaalu tugevatele maadlejatele nagu Carwin, Lesnar või tšempion Cain Velasquez.

Junior dos Santosi parem poks oli teada juba enne matši ja algusest peale kasutas ta seda väga edukalt ja intelligentselt.

Esimese raundi lõpus suutis dos Santos Carwini põrandale lüüa ja sellise löögirahe alla panna, et Carwini päästsid sealt üksnes tema väga kõva pea ja kohtuniku lahke süda. UFCs on kohtunikud palju vähemate vastamata löökide pealt matše peatanud.

Junior dos Santos säilitas kaine pea ja poksis edukalt matši lõpuni laskmata Carwini rasketel löökidel mingit tõsisemat häda teha. Matši lõpus viis dos Santos Carwini koguni kaks korda maha. Selle võiduga tegi Junior dos Santos kindlasti tõsise avalduse, et ta on valmis tiitlit ründama ja et tiitlimatši tõesti tasub oodata. Kunagised igavad ajad UFC raskekaalus on ammu unustatud.