Ta on sportlaskarjääri vältel võitnud 7 Eesti täiskasvanute meistritiitlit, 4 MK-etapi medalit ning sportlasteed jääb kaunistama 2006.a Euroopa meistrivõistluste pronksmedal -66kg kaalukategoorias. Eesti judole on antud medal eriti harukordne, kuna tavapäraselt on eestlased edukad olnud just raskekaaludes ja kergkaaludes on tiitlivõistluste medalid olnud harvad sähvatused. Tiitlivõistluste medal Tamperes oli mõnevõrra üllatuslik, sest polnud ju Rothberg nooremates vanuseklassides tiitlivõistluste medalini jõudnud. Seda arvesse võttes oli täiskasvanute medal pelgalt 22-aastasele judokale veelgi hinnalisem. Lisaks EM-i pronksile, on Künter olnud kahel korral EM-i viies.

Kahjuks ei õnnestunud Künteril Eestit esindada olümpiamängudel, mäletatavasti jäi ta Londoni OM-lt ülinapilt kõrvale. Nimelt jäi Martin Padar esimesena joone alla ehk kahe punkti kaugusele otsepääsmest. Kui viimasel hetkel pidi vigastuse tõttu olümpiast loobuma Padarist kaks kohta eespool olnud lätlane, loodeti et otsekoht antakse Padarile, kuid Rahvusvaheline Judoföderatsioon otsustas teisiti ning Padar jäigi lisanimekirja. Kuna aga lisakohtade jagamisel on igal riigil õigus ühele kohale, siis sõitis olümpiale Padar, kellel oli kogutud 278 olümpiapunkti (Rothbergil võrdluseks 230).

Hetkel töötab Künter Rothberg Audentese Spordiklubis treenerina ning väikestest judohuvilistest on ukse taga lausa järjekord, kes kõik ääretult aktiivse treeneri käe all treenida soovivad.

5.detsembril judo klubide karikavõistluse raames toimub Künter Rothbergi sportlaskarjääri pidulik lõpetamine, kuid judohingega sportlane veel kimonot lõplikult varna ei riputa ning võistleb samal päeval Audentese SK võistkonna koosseisus.