Järgmisel nädalavahetusel Tallinnas toimuval Warriors Fight Series'il ringi astuv Ott Remmer võitis teist aastat järjest K-1 nelja mehe turniiri. Seekord Eesti valitsev taipoksimeister vastastele ei halastanud - lätlane Juris Margevitš langes avaraundis põlvelöögist pähe, Hasan Khalilov finaalis kolmandas raundis.

Eesti tõusev MMA-täht Alar Hutrov võttis ülikindla ning karjääri esimese nokaudiga profivõidu itaallase Elio Ciaffa vastu. Hutrov materdas vastast maas karmide käe- ja küünarnukilöökidega pähe ning sundis kohtuniku matši lõpetama. Hutrovile oli see karjääri teiseks võiduks.

K-1 võitleja Maikel Astur näitas sarnaselt Remmerile ja Hutrovile võimu, tehes asjad kiirelt lätlase Aleksandr Korobko vastu avaraundis selgeks.

VAATA SUURT FOTOGALERIID

Eesti parim profipoksija, kes astub koos Remmeriga laupäeval Tondiraba jäähallis ringi, võttis kindla kohtunike ühehäälse otsusega võidu Sergei Martirosjani vastu. Semjonovile oli see profikarjääri 18. võiduks 5 kaotuse kõrval.

K-1 täht Hendrik Themas pidi eestlastest enim tööd tegema. Avaraundis lõhkus leedukast vastane Mantas Stankis Themasi nina. Tagant järele võib öelda, et see oli viga, sest Themas ei hoidnud end enam tagasi ning peagi oli vastane tugeva makkulöögi järel ringipõrandal. Siiski, matš jätkus siiski kuni lõpukellani ning tänu kohtunike 2:1 häältega võttis Themas karjääri 4. võidu.