Kibus, kes järeleandmatu trennijanu tõttu teeninud hüüdnime "Masin", sisenes areenile ansambli Mikronid kuulsa loo "Imelik masin" saatel, kandes Eesti lippu ja kehamaalinguid, mis kujutas läbilõiget inimmasina sisemusest.

Stuudios Pirados tehtud kehamaalingu tipus troonis aga Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi logo, mille eesmärk oli Kibuse sõnul tõmmata tähelepanu heategevusele ja abivajavatele lastele ootamatus olukorras.

"Olen elus kokku puutunud paljude abivajavate ja puudustkannatavate lastega. Suursündmus King of Kings andis võimaluse panna inimesi heategevusele mõtlema ootamatus olukorras ja seeläbi ehk tavakampaaniast tugevamalt selle vajadust kinnistada," ütles Kibus. "Lisaks kodupublikule jälgisid võistlust ju kümned miljonid Eurospordi vaatajad."

Taipoksija lisas, et noorena astma käes kannatades oleks raviasutuste parem sisseseade ja paremad ravimid tedagi efektiivsemalt aidata saanud.

"Ehkki mul on veel praegugi astma diagnoos, on sport aidanud sellest üle saada ja igapäevaselt ma ravimeid ei vaja. Lapsepõlve haiglaskäigud on aga jätnud sügavad mälestused ja oleksin ääretult õnnelik, kui minu panuse abil kas või üks laps parema elu saab," lisas Kibus.

Taipoksija ajutise tätoveeringu tegi stuudio Pirados kunstnik Silver "Sboy" Seeblum. Kibus kaotas King of Kings Tallinna Grand Prix matši hollandlasele Christian Bayale punktidega. Karjääri jooksul on Kibus 71 matšist võitnud 52, kaotanud 16 ja viigistanud 3. Ta on taipoksis nii Eesti kui Baltimaade meister.