Esmalt alistas Moisar poolfinaalis lisaraundis kohtunike häältega (split decision) hollandlase Marouan Toutouhi ning tasavägises finaalis Leedu nokaudimeistri Tadas Jonkuse. Turniiri võit tähendab Moisarile reisi järgmise aasta mais Marbellasse, kus ta paneb rusikad vastamisi kohaliku Hispaania võitlejaga XFS maailmameistritiitli nimel.

Õhtu peamatšis kaitses edukalt MTGP tiitlivööd inglane Charlie Peters, kes alistas viieraundilises matšis kogenud tailase Deo Phetsankhati.

Võidukad olid ka Iljas Rustamov ja Alar Hutrov. Esimene alistas Tai võitleja Pok Biili, teine oma MMA profidebüüdis leeduka Mantas Selvenise.

Sten Saaremäe sai oma MMA profidebüüdis teise raundi nokaudiga võidu leeduka Renatas Buskuse üle. Seega on tänastes MMA matšides võidukad olnud mõlemad Ott Tõnissaare juhendatavad vabavõitlejad.

Õhtu teise nokaudi pakkus Andrei Manzolo, kes kägistas esimeses raundis venelase Keibov Korolglu. Ühe raundiga piirdus ka Hendrik Themas, kes lõi põrandale pikali Eesti kolleegi Pavel Karjukini.