Rohkem kikkpoksijana tuntud Moisarile tuli karjääri kuues poksimatši võit viie kaotuse kõrvale kohtunike häältega 78:74, 78:75, 76:76. Arro sai viie järjestikuse võidu kõrvale esimese kaotuse.

Semjonov andis 12 raundis valgevenelasele Veselovile tiitlimatšis kõva lahingu, kuid pidi tunnistama kibedat kaotust kohtunike häältega 113:115, 113:115, 112:116.

Vaata Delfi TV otseülekannet täispikkuses:

Teised matšid:

Soomlane Elias Okkonen alistas lätlase Vladislavs Davidaitise kohtunike ühehäälse otsusega.

Profidebüüdi teinud Mac Ojasmaa kaotas kohtunike 1:2 häältega ukrainlasele Dmitri Kostenkole.

Alar Hutrov alistas MMA-matšis kohtunike ühehäälse otsusega leeduka Zygimantas Linauskase.

Venelane Abdula Abdurahmanov alistas tehnilise nokaudiga kuuendas raundis (8-raundiline matš) poolaka Mateusz Rybarski.

Hendrik Themas alistas K1-matšis kohtunike ühehäälse otsusega Moldova võitleja Aleksei Kulitškovi.

Ainar Karlson sai karjääri teises profimatšis kohtunike häältega 40:37, 39:37, 40:37 jagu ukrainlasest Nikita Nesterenkost.

Rain Karlson alistas kohtunike ühehäälse otsuse tulemusena 45-aastase ukrainlase Igor Pylypenko.

Taipoksikarjääri jooksul julgelt üle 100 matši pidanud Mirkko Moisar alustas profipoksija teekonda 2014. aastal ning tänaseks seisab kontol kirjas 5 võitu ja 5 kaotust. Südika võitlejahingega Moisar on vastu võtnud pakkumised väga rasketelt vastastelt - olgu need Venemaa tõusvatelt tähtedelt Fjodor Vinogradovilt (5 võitu, 0 kaotust) või Sergei Shigashevilt (7 võitu, 0 kaotust). Kuid hoolimata rasketest vastasseisudest on Moisar alati endast kõik andnud ning ka kaotuste puhul nii vastaste kui fännide heakskiidu pälvinud.

Viiel korral Eesti keskkaalu meistriks kroonitud Kaupo Arro on end tsementeerinud kahtlemata Eesti poksi ajalukku. Võimsalt on alanud ka profikarjäär - teel on võidetud kõik viis vastast. Kõik nad välismaalt ning kõik tagasihoidlikuma taustaga, kui seda on Moisari viimased vastased.

Seetõttu ei saa midagi eelseisva vastasseisu puhul ennustada. Arro kasuks räägib suur kogemustepagas poksiringis, Moisari kasuks meeletu kogemus profiringis ning ülivõimas löök. Kes jääb peale? Lisaks Arrole ja Moisarile astuvad 21. aprillil Saku Suurhallis Warrior Fight 4-l ringi paljud teised Eesti parimad poksijad ja kahevõitlejad.

Semjonov võitleb WBA keskkaalu tiitlile

Näiteks saab Eesti parimast profipoksijast Pavel Semjonovist saab 21. aprillil esimene Eesti poksija, kes võitleb Tallinnas rahvusvaheliselt tunnustatud WBA keskkaalu tiitlile. Maardus sündinud, kasvanud ja sinna kodu rajanud 32-aastane Semjonov kohtub WBA Continental keskkaalu tiitlimatšis seni võitmatu valgevenelase Nikolai Veseloviga (kodanikunimega Mikalai Vesialou). Tegemist saab olema esimese korraga Eesti ajaloos, kus kohalik poksija meie riigi pinnal nii kõrge klassiga tiitlimatšis kaasa lööb.

Kuueaastaselt poksiga tegelema hakanud Semjonov on ülemaailmses mõistes Eesti profipoksi suurim nimi, kel on olnud au poksida juba praegu ainsa eestlasena kolmel korral rahvusvaheliselt tunnustatud tiitlitele. Karjääri jooksul on tal ette näidata 22 võitu, 8 kaotust ja 2 viiki. Seejuures on ta ainus Eesti poksija, kes saanud vastamisi seista maailma tippu kuuluvate poksijatega, nagu seda on Khuseyn Baysangurov (12 võitu, 0 kaotust), Rafael Bejaran (25 võitu, 2 kaotust) ja Sergio Garcia (26 võitu, 0 kaotust).

WBA Continental tiitel on maailma viie suurima profisarja hulka kuuluva World Boxing Associaton’i alamtiitel. Näiteks on WBA-sarja üliraskekaalu tiitli omanikuks täna ülivõimas Anthony Joshua, keskkaalu tiitlit omab üks maailma paremaid Gennadi Golovkin.

Ringis ka Rain ja Ainar Karlson

WBA Continental keskkaalu eksmeistriks on Itaalia üks tänaseid esinumbreid, karjääri jooksul 33 võitu ning 3 kaotust teeninud Alessandro Goddi, kes alles veebruaris võitles Euroopa keskkaalu profitiitlile. Sama nimega tiitlit on omanud varasemalt ka sellised tähed nagu Shane Mosley, Liam Smith ning Ruslan Chagajev.

Semjonovi ja Veselovi tiitlimatši juhatab sisse kohaliku tasandi “unistuste lahing” Kaupo Arro ja Mirkko Moisari vahel. Lisaks löövad Eesti suurimal profipoksi üritusel kaasa vennad Rain ja Ainar Karlson ning paljud teised.

Uksed avatakse 18.00

Täpsem info ürituse kodulehel warriorfight.ee.