Tulemused:

1. Ott Remmer (Eesti) vs Eduard Kamenski (Eesti), K-1, 3x3 minutit (+lisaraund)
Kätega paremat tööd teinud Kamenski võitis matši kohtunike häältega 3:0 ja liigub esimesest turniiri poolfinaalist edasi, kirjutab raskesport.ee.

2. Saamuel Kadanik (Eesti) vs Taur Guitor (Eesti), K-1, 3x3 minutit (+lisaraund)
Taur Guitor nokauteeris Kadaniku käe-löögiga kehasse teises raundis ja on teine turniiri finalist.

3. Markko Moisar (Eesti) vs Jevgeni Kruk (Valgevene), 60 kg, K-1, 3x3 minutit (+lisaraund)
Markko Moisari vastane viskas esimese raundi lõpus rätiku. Kruk oli selleks ajaks korduvalt põrandal käinud ja kohtunik oli kaks korda kümneni lugenud.

4. Kaupo Arro (Eesti) vs Besir Mehmet (Saksamaa), 73 kg, poks, 3x3 minutit
Arro võitis kohtunike ühehäälse otsusega 3:0. Saksa sportlane liikus väga hästi, aga selle võrra kannatas löögi kvaliteet. Arro ajas vastast rohkem taga, lõi palju mööda, aga skooris siiski lõpptulemusena rohkem.

5. Eduard Kamenski (Eesti) vs Taur Guitor (Eesti), K-1, 3x3 minutit (+lisaraund)
Kamenski võitis turniiri finaali kohtunike häältega 3:0. Kamenski oli rohkem väsinud esimesest matšist, aga tema kätetöö oli täpsem. Guitor ei olnud samuti võidust kaugel ja mitmel korral suutis Kamenski keerulisse olukorda panna oma pressimisega.

6. Kevin Renno (Eesti) vs Zaur Dzavadov (Läti), 76,5 kg, K-1, 3x3 minutit (+ lisaraund)
Zaur oli algusest saadik aktiivsem ja suutis teises raundis Renno ka nokdauni lüüa. Kolmandas raundis sai Renno korraliku kulmuhaava, matš küll jätkus, aga lõpuks kindel võit siiski Dzavadovile.

7. Mirkko Moisar (Eesti) vs Stanislav Kazantsev (Venemaa), 70 kg, K-1, 3x3 minutit (+lisaraund)
Kazantsev oli esimeses raundis kohe algusest aktiivsem, pani Moisarile peale kõva pressi, aga samas rünnates klintšist taipoksilikumalt kui K-1 reeglid lubavad. Teises ja kolmandas jätkus olukord, kus ohjad olid külalisvõitleja käes. Mirkko Moisar paneb omakorda korraliku surve Kazantsevile peale kolmanda raundi lõpus. Kohtunikud määravad matšile lisaraundi. Lisaraund kujunes venelase eestvedamisel rohkem maadlusmatšiks, mille käigus Moisar siiski rohkem lööke realiseerida suutis. Kohtunike hääled 3:0 Moisarile.

8. Maksim Võrovski (Eesti) vs Carlos Monteira Graca (Portugal), 85 kg, K-1, 3x3 minutit (+lisaraund)
Võrovski alustas oma esimest raundi edukalt tabanud parema käe löökidega, mis füüsiliselt palju suurema vastase indu kõvasti jahutasid. Graca asus teises raundis kõvasti suruma, kuid Võrovski leiab taas oma üle käe löödud löögid üles ning vastase surve nõrgeneb. Kolmandas raundis matš Võrovski tabavate käelöökidega ka tehnilise nokaudiga lõppes.