Inglismaal treeniv Manzolo osales Bournemouthis toimunud vabavõitlusüritusel Phoenix Fight Night ning alistas õhtu peamatšis tuntud kohaliku võitleja Dan Edwardsi kohtunike häältega. Tasuks MMA PFC meistritiitel.

"Tegemist on äärmiselt kõrgetasemelise võitlussarjaga, kus osalevad ka mitmed maailma tippu kuuluvad Bellatori- ning UFC- võitlusliigade sportlased nagu Paul Daley, Andy Winner ja mitmed teised. Minu vastaseks oli karjääri jooksul 20 võitu ja 9 kaotust teeninud ju-jitsu must vöö Edwards," rääkis Manzolo Delfile.

"Esialgu pidi minu vastaseks olema Steve Obi, kuid vigastus sundis teda kolm nädalat enne matši loobuma. Nii astuski vastu Edwards, kelle olin varasemalt Cage Warriori turniiril esimeses raundis alistusvõttega alistanud," selgitas Manzolo. "Matš kujunes äärmiselt raskeks. Mõlemal pool oli äärmiselt ohtlikke olukordi, kuid läbi ime suutsime mõlemad viimase raundini vastu pidada. Kolmandas raundis sain ta käelöökidega maha, kuid ei suutnud alistuma sundida. 15-minutilise raju võitluse järel kuulutasid kohtunikud mind võitjaks."

Manzolo unistab nagu mitmed teisedki eesti vabavõitlejad maailma suurima ja kõrgetasemelisema vabavõitlusliiga UFC-ga liitumisest. "Treenin hetkel väga kõvasti, sest tihti tuleb puuris vastu pidada 15-25 minutit. Kergele võidule ei saa kunagi loota, sest Inglismaal on tase väga kõva. Hetkel olen saanud kutse Inglismaa ja Euroopa tugevaimasse võitlusliigasse ning loodan edasi sammuda ka UFC-sse. See on minu unistus ja eesmärk, mille nimel treening igal vabal hetkel. Tuleb vaid uskuda, treenida ja edasi liikuda," on Manzolo lootusrikas.