Manzolo, kes on üks väheseid Eesti võitlejaid, kes teenib profileiba välismaal, alistas vabavõitluslahingus erakordselt tugeva vastase Romelleo Da Silva juba avaringis osava käelukuga.

"Tegemist oli äärmiselt tugeva brasiillasega, kes treenib hetkel Hollandis Mike's Gym'is. Viisin ta teisel minutil maha ning suutsin löökide järel ta käelukuga alistada. Vastane kindlasti ei osanud seda oodata. Matši alguses tunduski ta liialt enesekindel," võttis Manzolo matši kokku.

31-aastase võitleja jaoks oli tegemist vabavõitluskarjääri 9. võiduga kolme kaotuse kõrval.

"Olen suurepärases vormis. Treenin hetkel kümme korda nädalas. Tallinnas näitan väga plahvatuslikku esitust. Pole kahtlustki!" on Manzolo enesekindel.

Monsoni vastu võtab Manzolo kaasa lisaks vabavõitlusoskusele ka tipptasemel püstivõitleja kogemused. Näiteks ilutseb tema auhinnakapil K-1 stiili Dynamite meistritiitel, mille ta 2013. aastal Inglismaa endise K-1 ning MMA meistri David Zetolofsky alistamise järel teenis. Varasemalt oli Manzolo võitnud ka King of the Ring Full Thai Rules'i tiitli.

"Hetkel keskendun ainult oma MMA-karjäärile ning ühtegi K-1 matšipakkumist vastu ei võta," selgitas Manzolo.

MMA-legendi Jeff Monsoni ees Manzolo aukartust ei tunne, kuid ei alahinda kindlasti kogenud staarvõitlejat. "Mul on au sellise kogenud võitlejaga vastamisi minna. Füüsiliselt on ta minust tugevam, kuid ma olen kiirem. Ta on suurepärane maasvõitleja, seega pean vältima tema alla sattumist. Parim mees võitku!"

Võidu järel loodab 6-aastaselt võitlusspordiga alustanud ning karjääri jooksul väärt mehed nagu Bola Omoyole ning Dan Edwardsi alistanud võitleja keskenduda MMA-tiitlimatšile jõudmisele: "2016. aastal loodan saada 3-4 tugevat matši ning seejärel tiitlile võidelda."