Urmas Närepi vastaseks oli kehakaalus kuni 77kg vasakukäeline suurekasvuline Taimaa võitleja Sam Petchasira. Tailane alustas matši jõuliste jalalöökidega eestlase jalablokkidesse, kuid Närep suutis vastase jõulised rünnakud blokkida ning surus oma jõuliste kätelöökidega vastase kaitsesse. Võitlejad vahetasid aktiivselt lööke kuni esimese raundi lõpuni, kui Närepist pikem Petchasira üritas rünnata kätelöökidega, kuid Närep vastas koheselt tugeva käteseeriaga ja lõpetas vasturünnaku küünarnukilöögiga, nokauteerides tailase juba esimese raundi lõpus.

"Teadsin, et vastane on pikk vasakukäeline võitleja ja ründab tugevalt jalaga, vaatasin eelnevalt tema matšide videoid. Suutsin ta rünnakud blokeerida ja sooritada edukalt vasturünnakuid, mis tõid soovitud tulemuse," rääkis võidukas eestlane. "Pidin matšiks ligi neli kilo alla võtma ja see andis ringis ka kergelt tunda, kuid võidu üle on mul väga hea meel."

Eestlastest teisena astus ringi Eesti võitlusspordi noor tõusev täht Andi Uustalu, kes on saavutanud häid tulemusi ka poksis ja kikkpoksis. Uustalu vastaseks oli kogenud Taimaa võitleja Yodsankrai Sor Kanchana, kes on eelnevalt pidanud ligi 60 matši. Tailane alustas esimeses raundis aktiivselt ning saatis Uustalu jalgadesse jalalööke nii paremalt kui vasakult, kuid eestlane vastas alati vasturünnakuga.

Uustalu tabas mõnel korral vastast tugevate sisseõpitud käsi-käsi-jalg kombinatsiooniga, kuid taikas vastas koheselt taipoksi tehnikale iseloomuliku clinch'i ehk püstimaadluse ning põlvelöögiga. Hea võitluse teise raundi lõpus suutis Uustalu aga vastast tema enda relvaga üllatada, lüües tailase vasaku küünarnuki ja tugeva parema lühikese ülekäelöögiga põrandale. Kanchana ei suutnud saadud tabamusest taastuda ja toimetati nurgameeskonna abil meedikute hoole alla.

"Vastane oli hea tehnikaga ja minust kogenum, kuid hoidsin teda oma distantsil ning vastasin alati tema rünnakutele. Teises raundis suutsin tabada vastast tugevalt küünarnuki ja parema cross'iga, sellest piisas. Mul on väga hea meel, et võitsin ja sain osaleda sellisel suurvõistlusel. Sain ka juba uue kutse võistlema Max Muay Thai sarja ning usun, et tulen siia millalgi jälle võistlema," rääkis Uustalu.

Kolmandana astus õhtu viimases matšis ringi Raul Esko, kes on Eesti võitlusspordi meeskonna Tigers Fight Team Estonia üks kaksikvendadest. Esko vastaseks oli Beerthai Sor Jor Toypaetrew, kes oli eestlasest pikem ja asus kohe rünnakule. Matš kujunes õhtu kõige võitluslikumaks, kus kumbki võitlejatest ei taganenud sammugi, vaid ründas vastast jõuliste ja kiirete löökidega. Tailane näitas head taipoksi tehnikat ja suutis Eskot korduvalt teravate põlvelöökidega tabada, kuni kolmanda raundi lõpusekunditel üllatas Esko spinning-back fist'iga, nokauteerides Sor Jor Toypaetrewi koheselt.

"Vastane oli minu jaoks ebamugava tehnikaga ja ma ei saanud oma rünnakuid käima," sõnas võidukas Esko. "Võitlesin kõik kolm raundi ja viimase raundi lõpus suutsin vastast üllatada, nägin et tal on käed all ning see oli minu võimalus ja kasutasin selle edukalt ära. Võitsin hea tehnika ja nokaudiga. Olen väga õnnelik."

Eestlaste matše ja võimsaid saavutusi jälgis terve Taimaa, kuna reedeõhtuseid võistlusi kannab otseülekandes üle populaarne Tai telekanal Channel 8.

"Max Muay Thai sari on juhtiv profivõistlussari Taimaal, mida jälgitakse aktiivselt nii Aasias, USA-s, Euroopas kui ka mujal üle maailma. See on taipoksi tipptase," sõnas Eesti tiimi mänedžer Ivo Pukk.

Pärast võistlusi Tais suundub Tigers Fight Team Estonia edasi Jaapanisse Tokyosse, kus treenitakse koos Jaapani proffidest kikkpoksijatega, et võistelda ka sealsetes profikikkpoksi sarjades.