Karjääri jooksul kümme võitu ning vaid ühe kaotuse teeninud Smoldarev (kaotus tuligi tiitlimatšis) peab enda taset tõestama Euroopa tippvabavõitleja, prantslase Chaban Ka vastu.

"Olen Chabani jälginud päris palju ning tean, kuidas ta võitleb. Ta on kogenud ning tugev võitjela, kes omab head löögitehnikat ning oskab maas võidelda. Sarnaselt minule kohaneb ta matši käigus väga hästi," kirjeldab Smoldarev enne lahingut. "Soovin näidata korralikku, karmi võitlust ning tekitada vastasele tõelise kaose. Usun, et matšist kujuneb tõeline spektaakel ning et kõik pealtvaatajad jäävad rahule."

Smoldarev tõdeb, et spetsiaalselt vastase järgi valmistuda ta sel korral ei jõua. "Sain vastase teada kolm nädalat enne matši, seega konkreetset plaani on keeruline kokku panna. Kuid ma ei valmistu kunagi vastase järgi, vaid kavatsen enda plaani vastasele peale suruda," lisab Smoldarev.

Eesti publiku ees astub Smoldarev Tondirabas profikarjääri jooksul ringi alles neljandat korda.

Nr.1 Fight Show, 04.12.15, Tondiraba Jäähall: OFFICIAL PROMO

Kallid sõbrad ! On aeg jõudnud järgmise loosimiseni. See kord loosime VIP-LAUD 4 INIMESELE Nr.1 Fight Showile: Smoldarev vs Chaban Ka, mis toimub 04.12.2015 Tondiraba Jäähallis.VIP-laud 4 inimesele sisaldab rikkalikku menüüd maitsvatest sushidest, juustu-puuvilja assortiid, samuti alkohoolsed ja mitte alkohoolsed jooke parimatelt tootjatelt.Loosimises osalemiseks:1) Jaga seda videot2) Pane "Going/Lähen" üritusele( https://www.facebook.com/events/1092462227445229/ )3) Kirjuta kommentaaridesse "www.numberone.eeVõitja selgub 01.12.2015.Edu kõigile ja kohtumiseni üritusel.-----------------Дорогие друзья ! Настало время для очередного РОЗЫГРЫША VIP-СТОЛА НА 4 ЧЕЛОВЕКА ! На этот раз мы разыгрываем 1 VIP-столик на 4 человека на турнир Nr.1 Fight Show: Denis Smoldarev vs Chaban Ka, который пройдёт 04.12.15 в Tondiraba Jäähall.В VIP-стол на 4 человека входит: богатое меню из аппетитных суши, большой набор сырно-фруктового ассорти, а также алкогольные и безалкогольные напитки от лучших производителей.Для участия в розыгрыше:1) Поделись(Share) этим видео2) Поставь "Пойду/Going" на мероприятие( https://www.facebook.com/events/1092462227445229/ )3) Напиши в комментариях "www.numberone.ee"Победитель будет объявлен 1.12.2015Желаем всем удачи и до встречи на турнире !
Posted by Number ONE Fight show on 24. november 2015. a.

Paljud ei tea, et võitlejatöö kõrval on Denisi puhul tegemist hinnatud Päästeameti töötajaga, kes teeninud inimese elu päästmise eest ka aumedali.

Tulevikku näeb Smoldarev siiski võitlusringis: "Sooviksin järgmise aasta sees pidada 3-4 matši M-1 Global föderatsioonis ning paar matši Eestis. Pakkumisi maailma suurematelt võitlusspordi organisatsioonidelt tuleb pidevalt, ka UFC-st ning pakkumised on läinud aina paremaks, kuid ootan veel parimat pakkumist."

Smoldarevi viimane matš oli veebruaris, mil mees Tblisis peetud M-1 Challenge'il tugeva horvaadi Marko Peraki avaraundis alistas. Vastase jaoks oli tegemist viienda kaotusega 23 võidu kõrval.

Vahepeal on 2-meetrine ja 120 kilogrammi kaaluv Smoldarev veetnud kuus korda nädalas aega treeningsaalis. "Olen alates juulikuust lootnud paaris matšis üles astuda, kuid minust olenemata põhjustel on need ära jäänud. Treeningsaalis olen tegelenud kõigega, alates kiirus- ja vastupidavustreeningust kuni maadluse ja püstivõitluseni."