"Mul ei ole vahet, mitmes matš - esimene, teine või viimane. Ma lähen andma endast parimat ja näitan, mida suudan," teatas Astur, kes üheksa profimatši jooksul veel kaotust pole tunnistanud, kuus matši on ta lõpetanud nokaudiga.

Kindlust peaks mehel jaguma, sest alles veebruari algul sai ta Taimaal Pattayas toimunud Max Muay Thai Battle profivõistlusel võidu esimeses raundis tehnilise nokaudiga kohaliku raskekaalu võitleja Iklang Samchaimti üle.

"Matš lõppes võibolla liiga ruttu. Oleks tahtnud kauem ringis olla, aga kahtlemata hea algus aastale!" võttis ta Tai treeninglaagri kokku.

Mida oodata tänasest matšist? "Kindlasti korralikku lahingut. Kergelt kumbki alla ei anna. Ma ei kavatse sealt kaotajana lahkuda."

Vahetult enne Asturi ja Gerzuni matši tulevad Fightlandil ringi Romet "Purustaja" Reilson ja Kaijo Nurmsoo. Kes võidab? "Olen treeninud Kaijoga ja tean, et ta on väga kõva löögiga tehniline võitleja. Purustaja nimi on samuti Purustaja põhjusega. Ma ei hakka soosikut ütlema. Eks homme (täna - toim) selgub."

Algselt pidi peamatš olema Hendrik Themase kohtumine marokolase Said Abeliga, kuid viimane ei saanud Eestisse tulla ning seepärast teeb Themas hoopis poksimatši teise eestlase Andre Kaljurannaga.

Keila tervisekeskuse uksed avatakse kell 19, võitlusgala algab kell 20.